2777
2789
عنوان

داداشم فردا میخاد ازدواج کنه ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 96 پست
ولا من نامزدم میگه من ۱۳ سالگی هم چی رو کمکم فهمیدم در صورتی ک نه گوشی بوده نه چیزه دیگری

دقیقا شوهرم چشم گوش بسته بود 15 سالگی فهمید 

به قول شما نه گوشی بود نه چیزی

ما که 26 سالگی ازدواج کردیم خواهرش تعجب میکرد که داداشش عاشق شده آخه خیلی سر به زیر مودب بود 🤣

سر به زیر و مودب بووووووودددددد 🤣🤣🤣

😐😐😐😂😂😂 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂💔من یه لحظه‌اومدم تو تاپیک شوک شدم گفتم لابد طرف ۱۲ سالشه میخوان زنش بدن

۱۲ ساله فک کردی نمیدونه ،من پرستار یه بچه ای ۷ ساله بوده م فیلمشم تو گوشی باباش دیده بود 🤣🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

۲۸

اوووووه عزیزم گفتم شاید نوجوانی. بیخیال بابا، شل کن. حالا بفهمه چی میشه؟ شوهر تو هم فهمید. پدرت هم فهمید. چی شد؟ الان بچه ده ساله هم میدونه بقای نسل بشر چطوری پیش میره

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

احتمالا داداشت دهه پنجاه ،شصت مونده 😂😂😂من دهه شصتی م هیچی نمیدونستم تا وقتی که ازدواچ کردم ...حال ...

اخه دیدن تا رابطه مستقیم شب ازدواج فرق داره 

حس خجالت میکشم جلوش هوووف 

نمیدونم چطور بگم مثلا همه چی راجبمون دیگه میدونه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

چطور تو میدونی اون نمیدونه؟ پسرا هم دیدن هم میدونن. واقع 28 سالته؟ توروخدا آنقدر ساده نباش شایدم مارو گرفتی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
۱۲ ساله فک کردی نمیدونه ،من پرستار یه بچه ای ۷ ساله بوده م فیلمشم تو گوشی باباش دیده بود 🤣🤣🤣🤣

بچه هفت ساله یعنی کلاس اول 

خیلی اثرات مخرب رو روانش میزاره و هزار راه نرفته

چون با اخلاقش آشنایی دارم اصلا اهل رابطه قبل ازدواج نبود

مدرسه هم نرفته ؟؟دانشگاه چی؟؟؟

خبر داری تو دانشگاه واحدی ب نام تنظیم خانواده هس🤣🤣🤣

اونجا با رسم شکل توضیح میدن 🤣🤣🤣🤣 

جدی میگی واقعا هیچی نمیدونستی؟

به خدا نمیدونستم ..پریودییم نمیدنستم چیه...مادرم هیچوقت همچی چیزایی نمیگفت،معلم قرآن دینی مونم مرد بود تا از مریضی حرف زد اب شدیم ،اونجا اول دبیرستان  بودم ..بماند که با دوستام و خواهرم مینشستیم حرف میزدیم فک میکردیم‌بچه از ناف بدنیا میاد فک کن در این حد بی اطلاع بودیم ..فک نمیکردیم از اونجا باشه ..خواهر بزرگترم زودتر از من ازدواج کرد بعدش موقع ازدواج من به من یه چیزایی گفت هیچی نفهمیدم ..خندت میگیره بگم پرده بکارتم نمیدونستم چیه 🤣🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چطور تو میدونی اون نمیدونه؟ پسرا هم دیدن هم میدونن. واقع 28 سالته؟ توروخدا آنقدر ساده نباش شایدم مار ...

نگفتم نمیدونه میگم فردا قشنگ همچی رو میبینه و انجام میده 

حس خوبی بهم دست نداد