2777
2789
عنوان

زیباترین مهریه ای ک دارین و یا شنیدین 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 112 پست
حالا از این شاخه گل آینه شمعدون اینا ک بگذریم ۱۳۷۸سکه ۱۵۰میلیون پول ۱۵۰مثقال طلا سه دونگ خونه یه هکت ...

اينا رو برات سند زده يا فقط نوشتن تو عقد نامه؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومای عزیز نظرتون واسه سالی یبار سفر ب مشهد و زیارت اقا امام رضا چیه ؟؟  آیا همچین مهریه ای ...

اره ميشه بنويسي

اما خب اگه نخاد ببره چيكار ميخاي بكني؟😒

ميخاي بري دادگاه بگي اين منو نميبره سالي يكيار؟

بنظرم سر چيزاي باهاشون چونه بزن ك ارزش داشته باشه 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
آهان عزیز دلم مخام مهر کنم با شرط فرق نمیکنه؟؟

مهريه مثل دِين مي مونه

مثل بدهي

ك بايد طرف مقابل پرداختش كنه

اما شرايط ضمن عقد اين حالت رو نداره

تو با گذاشتن يك سري شرايط حاضر ميشي ب عقد اون اقا در بياي

مثلا شرط ميذاري ك توي شهري ك تو ميگي زندگي كنيد 

شرط ميكني ادامه تحصيل بدي

اينا تا وقتي همسرت هست وجود داره

اما مثلا بعذ از ١٢٠ سال همسر يكي 😎 از دنيا بره زن ميتونه همچنان مدعي مهريه اش باشه و مهريه رو از اموال همسرش برداره

هر چي ميخاي بذاري ك ارزش مالي داره بعنوان مهريه بذار

و بقيه چيزا رو شروط ضمن عقد

دختر عمه من تو کوه دنا با شوهرش اشنا شد که ارتفاعش ۴۲۰۰ متره مهریه اشم ۴۲ سکه و ۴۲۰ نهال سیب بود

يعني تو قله اشنا شدن؟