2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم نماز میخونم از موقعی که به تکلیف رسیدم ولی خب واقعا اثرات نماز اول وقت رو خیلی دیدم

خیلی تو روحیه آدم تاثیر می‌زاره بخدا 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من از بچگی نماز میخونم همش سر موقع

اما تا حالا هیچ معجزه ایی از خدا ندیدم

زندگیم خراب شد و هیچ امیدی به ادامه دادن ندارم

منتظر فرصتی هستم ک منو کنار ساحل رها کنن اونوقت منم خودمو رها میکنم کاش این لحظه بیاد لحظه ایی ک ناراحتیهام با مرگم تموم بشن

خدایا .. شکرت

چی؟تعریف کن

اول اینکه خودم آرامش گرفتم 

بعد اینکه هر چیزی و هر کسی که میخواستم به دستم رسید همون طور که دلم میخواست و هنوزم برنامه همینهه

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

من وقتی نماز شب میخونم ارامش دارم حال خوبی بهم دست میده

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

وقتی نماز میخونی یعنی با منبع بی نهایت انرژی مثبت که همون خداست ارتباط میگیری و مطمئنا اثرش را توی زندگیت و روحت به جا میذاره

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....