2777
2789
عنوان

واقع گرا باشین

88 بازدید | 8 پست

هر وقت زندگیتون به سبک پوسترهای داخل همین نی نی سایت بود، تصمیم بگیرین بچه بیارین...به این میگن سبک زندگی عالی +سلامت روان + بچه های سالم + نداشتن ترس از اینده ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂والد های خودخواه فقط یه سری زاییدن بلدن

همینو به یکی گفتم همینجا

گفت

وااااااااااا چون فقیریم، حسرت بچه داشته باشیم؟

یکی نیست بگه آخه .....تو حسرت یه غذای خوب و لباس خوب به دلت مونده

فقط همینت مونده زرت زرت بزایی

ذوقی‌ چندان‌ ندارد.. بی‌ گربه زندگانی...🖤🐈‍⬛

خب اگه اینو همه متوجه میشدم که اینهمه زندگی نابسامان نداشتیم

خیلی ها فکر میکنن منظور آدم از زندگی مناسب اینه هیچ مشکل مالی نباشه یا بچه هر چی خواست در اختیارش باشه 

ولی خانواده موفق نه امکانات بدون حد میده نه بچه رو از حداقل های زندگی محروم میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب اگه اینو همه متوجه میشدم که اینهمه زندگی نابسامان نداشتیمخیلی ها فکر میکنن منظور آدم از زندگی منا ...

بله

بچه هم امنیت مالی میخواد هم امنیت روانی و عاطفی

ذوقی‌ چندان‌ ندارد.. بی‌ گربه زندگانی...🖤🐈‍⬛

این بقیه که میگی دو فردای دیگه تو مملکت قراره نقش داشته باشن ما ادما بهم وصلیم ...

ببین مردم نوار غزه همیشه تو جنگ هستن فرت فرت هم بچه به دنیا میارن چرا چون اگه میگفتن تو جنگیم چرا یکی رو بیاریم تو این قحط وبدبختی الان نسلشون منقرض شده بود همه جای دنیا همینه فقط خودتونو نبینین اگه به حرف شما باشه الان نصف مردم ایران نباید باشن