2777
2789
عنوان

این کارش باعث شده نریم خواستگاریش

181 بازدید | 18 پست

یکی از همکارام با ماشین شاسیش و آیفون هیفدش استوری گذاشته بود فرداش کل همکارام راجبش پچ پچ میکردن که فخر میفروشه ندیدبدیده تازه به دوران رسیدس حرفا به گوشش رسید کلی ناراحت شد واقعا به نظرتون این کار فخرفروشیه میخواستم برا داداشم برم خواستگاری به داداشم گفتم گفت نه کنسله به خاطر این کارش ینی اینقدر کارش زشت بوده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط داداش شما چیه ک میخوای براش بری خواستگاری کسی ک شاسی بلند داره و آیفون هفده

پرستاره خیلیم خوشگل و خوشتیپه دوسالم از همکارم کوچیک تره یه دونه ماشین ساینا هم داره

کارش زشت نبوده فخر فروشی هم نکرده برای رسیدن به خواسته هاش تلاش کرده و میخواسته بقیه هم توی احساس خوبی که از پیشرفتش داشته شریک بشن همین 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

معلومه که نه دوست داشته داشته نشون دادهمعلومه حسودا چشم ندارن ببیننش

داداشم میگه این کار مال تازه به دوران رسیده هاس اونایی که اصالت دارن این کارو نمیکنن

داداشم میگه این کار مال تازه به دوران رسیده هاس اونایی که اصالت دارن این کارو نمیکنن

حتما داداشت فهمیده قبولش نمیکنه دست پیشو گرفته پس نیفته🤣

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

زحمتشو کشیده به دست اورده خوش به حالش هر کیم گفته فخر فروشی میکنه بدون حسودی کرده چون نمیتونه مثل اون باشه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )