2777
2789

ببین نکه امکان پذیر نباشه ن هست

اما بهترین روش اینه ک شما حداقل تا سطح Intermediate کلاس بری 

بعد اوووون بیای خود آموز بخونی 

من خودم تا اخر ادونس خوندم تو کلاس زبان 

الان میتونم خود آموز ادامه بدم برا آیلتس بخونم 

از ویدیو های یوتوب میشه کمک گرفت 

ولی اگر پایشو نداشته باشی سخته 

ببین نکه امکان پذیر نباشه ن هستاما بهترین روش اینه ک شما حداقل تا سطح Intermediate کلاس بری بعد اووو ...

همسرم مسلطه کاملاااا

یعنی اگه سوالی پیش بیاد میتونم ازش بپرسم

ولی مشکل من سر زمانه

۲۳ سالمه

حس میکنم خیلی دیر شده🥲

الان اکثر بچه ها مسلطن

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم مسلطه کاملاااایعنی اگه سوالی پیش بیاد میتونم ازش بپرسمولی مشکل من سر زمانه۲۳ سالمهحس میکنم خیل ...

بزرگسالان بنویس اونجا فشرده یاد میدن بهت 

اینکه کسی کمک کنه تو زبان خیلی کاربردی نیس 

خودت باید تلاش کنی 

من خودم مدرک ttc دارم با خواهرم کار می‌کردم کلاس زبانم میرفت ی ترم ولش میکردم می افتاد 

بزرگسالان بنویس اونجا فشرده یاد میدن بهت اینکه کسی کمک کنه تو زبان خیلی کاربردی نیس خودت باید تلاش ک ...

درسته

بعد شما چند سال طول کشید مسلط بشید؟

من از بچگیم رفته بودم برا همین اصلا فشرده نبود هفته ای 2 جلسه 2 ساعته بود 7 سال برا من طول کشید

چه عالی

من کلاس مجازی ثبت نام کردم

هر روزه

در حد یک ساعت

به نظرت چقد طول میکشه یاد بگیرم

خود آموزشگاه نگفته کی تموم میکنه براتون؟ من اطرافم کلاسای فشرده رو 2 یا 3 ساله تموم میکنن

خودش گفته تو ۶ ماه کامل یاد میگیرید

ولی به نظرم برا تبلیغ گفته

آخه مگه میشه تو ۶ ماه کامل یاد گرفت

البته من صفر صفرم نیستم ولی خب..

واقعاااا؟😍چند سال طول کشید عزیزم؟من ۲۳ سالمه حس میکنم خیلی دیره

نه عزیزم چرا دیر باشه؟ قطعا توی بزرگسالی یادگیری هر چیزی زمان و تلاش بیشتره میبره نسبت بچگی ولی غیر ممکن نیست. فقط باید فرایند یادگیری رو واسه خودت جالب کنی.

در مورد خودم راستش نمیتونم دقیق بگم چند سال چون از نوجوونی خیلی با فیلم و سریال و کتابای انگلیسی سر و کله زدم و توی این مدت کم کم ملکه ذهنم شد. من به چشم یادگیری نگاه نمیکردم البته چون علاقه داشتم خیلی وقت میذاشتم واسش. به نظرم بیشترین چیزی که کمک کرد همین بود که ذهنم رو بمبارون کردم باهاش و ناخودآگاه الگوی زبان توی ذهنم نشست.