2777
2789
عنوان

انشالله بچه مامانم بمیره

244 بازدید | 30 پست

ک منم بچش 

دیگه خسته شدم میخوام برم پیش خدا  

این دنیا ک کلا عذاب بود زندگی منم ک جهنم 

خدا یا ترو خدا بخوا بیام امروز

برام دعا کنید امروز برم پیش خدا

🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی ولی این دنیا ب من نیومده

ب منم🥲

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببخشید مشکل شما چیه

همه چی

ازاول خلقتم تاالان مشکله

خونواده شوهر قوم شوهر

خسته شدم

خدایا شکرتاااا ولی نه زیبایی دادی ن خونواده خوب

الانم باشوهری ک همش پز خونوادشو میده ومنو داغون میکنهباحرفاش

خسته شدم

حتی بچه امم رفتارش با بقیه بچه هافرق میکنه

ن حرف گوش میده ن هیچی

صدابزنم تا گلوم پاره بشه نمیاد

میره خونه مادرشوهرم

هی دعواش میکنن بیرونشم کنن پنج دقیقه بعدش همونجاست

بخاطر بچه های عموش میره 

میگم اینقدر ادم خوش شانش باشه

هرچی بگن کسی جرات نکنه بهشون چیزی بگه

همه چیازاول خلقتم تاالان مشکلهخونواده شوهر قوم شوهرخسته شدمخدایا شکرتاااا ولی نه زیبایی دادی ن خونوا ...

تامیکاتونو خوندن خدا صبر بده ولی یک چیزی از من بشنو 

بچتون میخوای تنبیه کنی اصلا نزار بره خونه اونا 

بعدم ب زورم شده حتما بیار خونتون ک بفهمه تونه شما انجاست 

مامان من با کتک منو می‌آورد الان فهمیدم چرا

تامیکاتونو خوندن خدا صبر بده ولی یک چیزی از من بشنو بچتون میخوای تنبیه کنی اصلا نزار بره خونه اونا ب ...

همسایه ایم

نمیاد

میارم میره

میگم گناه داره بچه😔اخه تنهاست اونا جمع میشن دورهم اینم میره

مریضه نمیتونه غذا بخوره 

وقتی همه ی غذاشو نخوره دوسه روز دعواش میکنن دیگه بهت غذانمیدیم نمیخوره

برو بشین بخور

حتی دیدم میترسه

ازترس لقمه ای ک دادن بهش نتونست بخوره میره بیرون میندازه سطل اشغال نبینن دعواش کنن

بچه ی حرف گوش کنی نیست میگم نرو میره نخور میخوره

پشت سرم چجوری باهاش رفتارمیکنن خدامیدونه وقتی جلوم اینجورین

منم احمقم خجالت میکشم چیزی بگم

اخه زبونشم درازه یه کلمه بگی شروع میکنن ب حرف زدن اصلا نمیزارن کلمه بعدی از دهنت در بیاد بخدا

کاری میکنن مقصر شی ندونی چی بگی

گاهیم باهاش خوبن نمیگم کلا بدن باهاش

ولی فرق میزارن بین نوه ها

باب میلشون نباشه بازی کنه به چیزی دست بزنه مثل سگ پاچشو میگیرن

به چشم دیدم بااون نوه ها اینجوری نیست

ببین چه شانس گوهی دارم بااون عروسا چقدخوبن

بامن لجن وحسودی میکنن

بخدا هیچ کاری بهشون نداشتم بگی بدی ازمن بوده

حتی توی مریضی وسالمیشون رفتم کارای خونه شونه انجام دادم

حتی مریض بودلباسای خودش وپسراشو شستم

اینقدر ساده واحمق بودم بامن اینجوری شدن

همسایه ایمنمیادمیارم میرهمیگم گناه داره بچه😔اخه تنهاست اونا جمع میشن دورهم اینم میرهمریضه نمیتونه غ ...

مشاور فقط میتونم بگم برو 

رو خودت کار کن بچه ۵ سالشه از کجا میخواد بفهمه تو باید از اول پیش اونا زندگی نمیکردی دیگه کردی رو خودت کار کن میتونم شماره مشاور رایگان تلفنی اگه میخوای بدم بهت

مشاور فقط میتونم بگم برو رو خودت کار کن بچه ۵ سالشه از کجا میخواد بفهمه تو باید از اول پیش اونا زندگ ...

چه میدونستم اینجورین

مرده بود ازتعریف مادرم فلانه بهمانه

منم نوزده سال

و توی یه خونواده خوبی نبودم بایه مادر بی سیاست

مرسی گلم امیدوارم مشکلت حل شه

کارمن بامشاورحل نمیشه

باید ازاینجا پاشم نود درصد مشکلاتم حل میشه

ک نمیتونم