2777
2789
عنوان

این کارفخرفروشی میشه ایا

92 بازدید | 13 پست

یکی از همکارام با ماشین شاسیش و آیفون هیفدش استوری گذاشته بود فرداش کل همکارام راجبش پچ پچ میکردن که فخر میفروشه ندیدبدیده تازه به دوران رسیدس حرفا به گوشش رسید کلی ناراحت شد واقعا به نظرتون این کار فخرفروشیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من لزومی نداره استوری بزاری

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
داشته گذاشته.. نخیر بقیه حسودن.. طفلک حتما زحمت کشیده خریده دوست داشته نشون بده. عیب اینکارو نمیدونم ...

اره با زحمت کشی خودش خریده میگه خیلی خودش خوشحال بوده و میخواسته این حس خوبو به دیگران انتقال بده

اره با زحمت کشی خودش خریده میگه خیلی خودش خوشحال بوده و میخواسته این حس خوبو به دیگران انتقال بده

اشتباه کرده دیگه.. ادم اینجور مواقع میشناسه اطرافیانشو.. کافیه یکم ازشون جلو بزنی از حسادت میترکن

کسی لایکم نکنه

به نظر من فخر فروشیه اون گوشی رو همکارهات توی دستت میبینن دیگه چه کاریه که بیای استوری بزاری یه جورا ...

نه اخه با گوشیش از توی آیینه ماشینش عکس گرفته بود فقط همکاراش که فالوش ندارن بقیه هم هستن 

نه اخه با گوشیش از توی آیینه ماشینش عکس گرفته بود فقط همکاراش که فالوش ندارن بقیه هم هستن

واقعا من باشم همچین کاری نمیکنم

من اون خانم رو نمیشناسم نمیخوام قضاوت کنم. ولی من دور و اطرافم انقدر ادم های پولدار دیدم که زندگی های لاکچری دارن ولی اصلا نمیان توی جمع در مورد گوشی و جکوزی خونه شون حرف بزنن. خیلی خاکی ان

در مقابل تازه به دوران رسیده هایی رو هم دیدم که کارشون فقط نمایشه