2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رواشناسی دانشگاه ازادم. دوستم حقوقه. سوالت رو بپرس

موفق باشین ✨❤️

من اگه بخوام برم دانشگاه آزاد رشته حقوق شهریش تقریبی چقده؟

و این که برا خوابگاه چی

خوراک چی

هیوووچ🙂

راضی هستی؟ رشتت بازار کار داره یعنی اگ بخوام تو آینده آزاد بخونم معلم خصوصی بشم بازار کارش خوبه؟

استادای ما بعضیاشون خیلی خیلی راضی هستن و میگن بازار کارش عالیه مخصوصا الان که همه تراپی میرن. خودشون اکثرا یا مطب دارن یا توی کلینیک کار میکنن. ولی خب سختی های خودشم داره به هرحال شنیدم برای کار ارشد باید داشته باشی حتما و با لیسانس نمیشه. من رشتمو دوس دارم و خیلی راضیم سرکلاس ها به من خوش میگذره چون بحث ها خیلی جالبه و همش صحبت میکنیم. جو صمیمی داره. فقط منظورتو از معلم نفهمیدم

موفق باشین ✨❤️من اگه بخوام برم دانشگاه آزاد رشته حقوق شهریش تقریبی چقده؟و این که برا خوابگاه چیخوراک ...

شهریه این ترم من شد حدودا ۱۲ تومن

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

استادای ما بعضیاشون خیلی خیلی راضی هستن و میگن بازار کارش عالیه مخصوصا الان که همه تراپی میرن. خودشو ...

منظورم اینکه اگر بخوام رشته ی آموزش عربی یا انگلیسی آزاد بخونم بازار کارش خوبه؟

خدایا .. شکرت

موفق باشین ✨❤️من اگه بخوام برم دانشگاه آزاد رشته حقوق شهریش تقریبی چقده؟و این که برا خوابگاه چیخوراک ...

مرسی عزیزم سلامت باشی💚خب برای شهریه که من این ترم فکر کنم حدود ده تومن دادم با هزینه حذف و اضافه و اینا

برای غذا هم من شیرازم دانشگاهمون سلف داره. با هزینه دانشجویی میتونی رزرو کنی خیلی مناسبه مثلا 60 تومنه. اگرم رزرو نکنی که باید ازاد حساب کنی ولی از روز قبل میتونی رزرو کنی. 

خوابگاه فکر کنم نداشته باشه و میتونی خوابگاه خصوصی بری یعنی خوابگاه هایی که مال خود دانشگاه نیستن ولی خب توی هر شهر هستن برای دانشجو ها. از دانشگاه های مختلف میان

فرقی با رشته حقوق نداره شهریش؟بعد برا خوابگاه چیکار بکنم

من رشتم حقوقه ولی خوابگاه و نمیدونم چون بومی ام

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

مرسی عزیزم سلامت باشی💚خب برای شهریه که من این ترم فکر کنم حدود ده تومن دادم با هزینه حذف و اضافه و ...

یعنی در یک سال 2۰ شهریه در دو قسمت

و این که هزینه خوابگاه ها چقده تقریبی؟ مثلا 3 نفره

هیوووچ🙂