2777
2789
یعنی در یک سال 2۰ شهریه در دو قسمتو این که هزینه خوابگاه ها چقده تقریبی؟ مثلا 3 نفره

والا خیلی بستگی داره کدوم شهر کدوم خوابگاه. چون دست خودشونه هزینش و یه چیز ثابت نیست اصلا. اره شهریه تنها همیقدر میشه حالا یکم کم و زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خیلی بستگی داره کدوم شهر کدوم خوابگاه. چون دست خودشونه هزینش و یه چیز ثابت نیست اصلا. اره شهریه ...

من بخوام دانشگاه دولتی رشته حقوق بیارم باید رتبم تقریبی چند بیاد برا استان خودم ایلام

دوستتون رتبش چند شد

هیوووچ🙂

موفق باشین ✨❤️من اگه بخوام برم دانشگاه آزاد رشته حقوق شهریش تقریبی چقده؟و این که برا خوابگاه چیخوراک ...

خوابگاه دیگه چرا  مگر همون شهر خودتون آزاد نداره نیا خوابگاه اذیت میشی

حقوق الان ترمی ۱۳ ،۱۴ میوفته خوابگاه هم آزاد بهت نمیده باید خصوصی بگیری ماهی ۳۲۰۰

من بخوام دانشگاه دولتی رشته حقوق بیارم باید رتبم تقریبی چند بیاد برا استان خودم ایلامدوستتون رتبش چن ...

رتبه برای دولتی رو نمیدونم باید سرچ کنی میاره برات

ولی برای ازاد من با سوابق تحصیلی یا همون معدل ثبت نام کردم. فکر کنم حقوق هم بشه با معدل ثبت نام کرد ازاد و نیاز به کنکور نباشه اصلا. معدل هیجده اینا باشه عالیه

رتبه برای دولتی رو نمیدونم باید سرچ کنی میاره براتولی برای ازاد من با سوابق تحصیلی یا همون معدل ثبت ...

معدلم خوبه

من بیشتر مشکلم هزینس فقط شهریه نیس

خوابگاه هم هست غدا

هیوووچ🙂

بعد از برج چند تا اول مهر دانشگاه تعطیله؟

ببین اینجوری مشخص نیست خب 

مثلا امسال کلاس ها از ۱۰ آبان شروع شده 

باید ببینی سال بعد چطوریه 

ولی من نظرم اینه شما بخون دولتی دربیای 

چون منطقه ۳ هم هستی راحت تره حتی اگر حقوق دولتی قبول نشدی مثلا ادبیات و زبان دولتی هم بزن به احتمال زیاد اونا رو میاری