2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم برا شوهرم کاپشن بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 48 پست

دیروز رفتم بارونی بخرم 

نعره زنان تا خونه دویدم !

اونقددر قیمت ها بالا بود به فروشنده گفتم این لباس اپشن های دیگه ای هم داره 

گفت یعنی چی 

گفتم اخه قیمت اونقدر بالاست باید کارایی دیگه ای هم داشته باسه حداقل بتونه کارهای خونه رو هم انجام بده ! 

خلاصه هییچی دا ... فعلا هیییچ نگرفتم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خرید کاپشن ۵ تومن هزینه کنیم بیاییم جنوب؟ 😁راستی جنوب کاپشن میپوشین زمستونا؟؟

سوال اول اگه اهل سفرین ک خب هم تفریحه هم خرید چون الان هوا جنوب خیلی عالیه 

غیر این صورت الان بیشتر فروشگاها فروش انلاین دارن

واسه سوال دوم من جنوب نیستم ولی خودشون زمستون تن بچه هاشون لباس گرم میکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تازه چرم و برند و ..... نه ها!!!معمولی

به نظرم جای گرونی رفتین.  ما رفتیم قیمت ها روی ۲ یا ۳ تومان بود یه پالتو خیلی قشنگ دیدم گفت ۲۴۰۰

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

نه والا اینور ۹۰

بابا از ۹۰ الان ۱۵ سال گذشته

مردم فکر میکنن سال ۹۶ ۹۷ هست!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دو سه هفته پیش از باسلام یه غرفه جنوبی برای همسرم کاپشن سفارش دادم ۳۸۰۰ واقعا جنسش عالیه خیلی گرم و نرمه 

البته دیگه فکر نکنم آنچنان سرمایی بیاد ب نظرم اگر کاپشن هاش خوبن نمیخاد بگیرید 

به نظرم جای گرونی رفتین. ما رفتیم قیمت ها روی ۲ یا ۳ تومان بود یه پالتو خیلی قشنگ دیدم گفت ۲۴۰۰

۲ـ۳ تومن الان مانتوئه 

حتی عبا هم دیگه بالای۴ تومنه

کاپشن بعیده ۲ـ۳ تومن مگر جنس خیلی ضعیف

واسه خرید کاپشن ۵ تومن هزینه کنیم بیاییم جنوب؟ 😁راستی جنوب کاپشن میپوشین زمستونا؟؟

فک کنم منظورش جنوب شهره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

۲ـ۳ تومن الان مانتوئه حتی عبا هم دیگه بالای۴ تومنهکاپشن بعیده ۲ـ۳ تومن مگر جنس خیلی ضعیف

پدرشوهرم ماه پیش از مشهد خریده بود ۲ تومن کاپشنشم خیلی خوبه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

۲ـ۳ تومن الان مانتوئه حتی عبا هم دیگه بالای۴ تومنهکاپشن بعیده ۲ـ۳ تومن مگر جنس خیلی ضعیف

جنسش رو هم دست زدم خوب بود یه تودوزی قشنگی هم داشت 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

۹۱ صفر خریدیم ۶ تومن

خب ۹۱ چندسال پیشه؟

۱۴ سال😃