2777
2789
عنوان

شخصیتم بیشتر شبیه پسراست😐😂

76 بازدید | 13 پست

با کم محبتی بزرگ شدم و مستقل بار اومدم... 

وابستگی هم به کسی ندارم😌

نه که نیازی به محبت و همراهی کسی نداشته باشم نه، ولی یاد گرفتم تنهایی از پس همه چی بر بیام 

مثل دختراهم از گل گرفتن و اینا خوشم نمیاد😐

دوست داشتم پسر باشم که مثلا ماه محرمی برم مسجد! 😂

یا دارم میجنگم که دستم تو جیب خودم باشه! 

رویاهایی دارم که بیشتر شبیه آرزوی پسراست 😅

کلا انگار جنسیتم اشتباه شده🫠🤦‍♀️😂

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

شخصیتت شبیه پسرا نیست

شخصیتت شبیه دخترای قوی و مستقله

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر کمبود محبت نیست

من کودکی خوبی داشتم الان هم همسر و بچه دارم

کلا شخصیتی مستقلی دارم،علایقم متفاوت با بقیه خانم هاست و در کل ساید مردونم فعال تره،گاهی به خاطر همسرم نقش بازی میکنم اما فقط نقشه....

سخت نگیر و هرجور که دوست داری زندگی کن

چ خوب :)من ع دخترایی مث شما خیلییییی خوشم میاد

واقعا؟؟ 😅

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

شخصیتت شبیه پسرا نیستشخصیتت شبیه دخترای قوی و مستقله

🥲🫠

به خاطر کمبود محبت نیستمن کودکی خوبی داشتم الان هم همسر و بچه دارمکلا شخصیتی مستقلی دارم،علایقم متفا ...

شاید اگه محبت زیادی میدیدم اینجور نمیشدم... چون الان خواهرم بشدددت وابسته‌س

بله بانو :)

🙂🎀