2777
2789
عنوان

از حس بارداری بعد از چند سال انتظار بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 43 پست
من هر شیش ماه چکاب میشم مشکلی نیست ولی شوهرم اون قدر پیگیر دکتر نیست خیلی دوست داره ها ولی انگار روش ...

خب اخه اینجوریم ک نمیشه

میدونی مشکلات مردا خیییلی سخت تر درمان میشن

ماهم مشکلمون از شوهرمه .ولی با اینکه خیلیم پیگیر بودیم دارو درمانی جواب نداره و رفتیم سراغ ای وی اف

دست دست نکنین ی بار اراده کنین پیشو بگیرین تا وقتی نتیجه بگیرین.درمان مردا هم زمانبره هم سخته اینجوری نیس ک تو بگی سه ماه دارو میخوره نتیجه میگیریم

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد ۴ سال و آی وی اف ناموفق و یه سقط، ناباورانه باردار شدم، دقیقا ماه بعد آی وی اف ناموفقم، باور نمی ...

اون روزی ک فهمیدی چجوری ب شوهرت گفتی؟

من همش ب این فکر میکنم وقتی فهمیدم سکته نکنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اخه اینجوریم ک نمیشهمیدونی مشکلات مردا خیییلی سخت تر درمان میشنماهم مشکلمون از شوهرمه .ولی با این ...

ایشالله دیگ پیگیر میشیم چون جدیدا حقوق شوهرم بیشتر شده خداروشکر از لحاظ مالی دیگ استرس نداریم تا حدی

اون روزی ک فهمیدی چجوری ب شوهرت گفتی؟من همش ب این فکر میکنم وقتی فهمیدم سکته نکنم😂

ماه رمضان بود، ۱۰ روز پریودم عقب افتاده بود، فکر میکردم از عوارض آی‌وی اف هست، دیگه از شوهرم خواستم برام بی‌بی چک بگیره، اونم میگفت ولش کن حالا، دیگه با کلی اصرار برام خرید، وقتی بی‌بی چک دوتا خط افتاد دوتامون از ذوق نمیدونستیم چکار کنیم، باورمون نمیشد. نمیتونم اون لحظات رو توصیف کنم، چشمای شوهرم برق میزد. انشاالله روزی خودتون باشه.

از حضرت زهرا بخایید این روزا براتون مادری کنه❤

ان شاء الله به حق خانوم فاطمه زهرا(س) دامن همه منتظرا خصوصا استاتر این تاپیک سبز بشه

میگن اگر برای مسئله ای قبل از اینکه تبدیل به مشکلتون بشه دعا کنید خدا ازتون دریغ نمیکنه

یادمه توی مجردی همیشه یکی از  دعاهام این بود که خدا نعمت مادر شدن رو ازم نگیره،میدونم که خدا خلف وعده نمیکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من حدود دوسال انتظار کشیدم رفتیم یزد و اونجا گفتن اسپرم شوهرم ضعیفه و حتی با لقاح مصنوعی هم امکان بارداری نیست،خلاصه خیلی گریه میکردم هم من هم مادرشوهرم بعدش همزمان که شوهرم دارو میخورد پدرشوهرم تو یوتیوب یه نونی پیدا کرد که با سفیده ۴۰ تا تخم مرغ نطفه دار درست میشد دیگه شوهرم ۳ ۴ روزی اون نونو خورد بعدش یه شب که خیلی دلشکسته بودم قرانو باز کردم سوره مریم اومد و من همون ماهش باردارشدم اونم پسر،یادمه وقتی بی بی چک مثبت شد مادرشوهرم داشت جوراب میدوخت باهمون جوراب اشکاشو پاک میکرد🥲😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من بعد از ۷سال نازایی

۴بار ای وی اف

یک سقط 

یه بار هیستروسکپی

یک بار لاپاراسکپی

وهزار جور بدبختی  دیگه باردار شدم

بارداری خیلی سختی داشتم دائما خونریزی مثل پریودی تا۴ماه داشتم  بعدشم لگن درد وحشتناک تا آخربارداری ودیابت بارداری گرفتم همیشه گشنم بود ولی چیزی نمیتونستم بخورم بلاخره زایمان کردم دختر قشنگم وقتی ۹ماهه بود ناخواسته باردار شدم  یه حتملگی خیلی راحت وبی دردسر الان پسرم ۳سالشه

انشاله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰