2777
2789

کیا بعد از چند سال انتظار باردار شدن 

بگید چجوری فهمیدید باردارید و بعدش چ حالی شدید چکار کردید ما یکم امید وار شیم ❣

من خودم همیشه فکر میکنم روزی ک بفهمم خدا بهم بچه داده کله شهرو شیرینی و شکلات میدیم 

اون کلیپرو دید مرده فرقون پر شکلات کرده با بیل شکلات میریزه تو ماشینا؟😂 اونجوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عروس داییم بعد ۱۴ سال پارسال باردار شد ب خانواده شوهرش که گفت اونام از خوشحالی ب همه گفتن یعنی بنده خدا ۵ هفتش بود همه میدونستن ولی کل فامیل براش دعا کردن تا موقع زایمان خداروشکر نی نیشون دنیا اومد ی مدت پیش شیرینی و شام اینا دادن

چون من کلا آدم استرسیم همش استرس داشتم میخواستم زود تموم بشه بگذره خیلی نذر ونیاز داشتیم ادا کردیم د ...

وای چقدر میچسبه این نذرا رو بدیم 

من پنج ساله همه نذرایی ک‌میکنم نوشتم‌ک‌یادم‌نره 

هرجا میرم مثلا میگن‌فلان نذرو کنید برای بچه دار شدن من ب روم نمیارم میگم باشه ولی نمیدونن من قبلا نذر کردم 

چرا گلم🙁

دلم گرفته بچه دار نمیشم این ماه کل پول آزمایشا و دکتر خودم دادم از طرفی میگم شوهرم لیاقت پدر شدن نداره از ی طرفم نمیتونم تو زندگیم مادر نشم و از دنیا برم عاشق بچه هام بیرون میبینم دلم ضعف میره براشون

عروس داییم بعد ۱۴ سال پارسال باردار شد ب خانواده شوهرش که گفت اونام از خوشحالی ب همه گفتن یعنی بنده ...

منم از اینا میشم😑😅 چون جاریم بعد عروسیش سریع باردار شد بعد وقتی تو فامیل پیچید همه فکر‌میکردن عروسی اولی ینی من حاملم انقدررررر ذوق کرده بودن وقتی فهمیدن ک من نیستم کلی‌ بین خودشون گفته بودن کاش اون بود

دلم گرفته بچه دار نمیشم این ماه کل پول آزمایشا و دکتر خودم دادم از طرفی میگم شوهرم لیاقت پدر شدن ندا ...

عزیز دلم ☹ مثل من دعا کن 

من همیشه میگم خدایابعد پنج سال ی بچه ای بهم بده ک انقدررررز خوش قدم باشه خودش هم‌روزی بیاره هم آرامش بیشتر بیاره  انقدررررررر خوش قدم باشه همه بگن خدا دیر داد ولی عجب چیزی داد

عزیز دلم ☹ مثل من دعا کن من همیشه میگم خدایابعد پنج سال ی بچه ای بهم بده ک انقدررررز خوش قدم باشه خو ...

چقد قلب لطیف و پاکی داری عزیزم .مطمئن باش اونروز میاد و با لبخند یاد این روزا میفتی و میگی ارزش صبر داشته

مشکلتون چیه؟ درمان های کمک باروری کردین؟

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد قلب لطیف و پاکی داری عزیزم .مطمئن باش اونروز میاد و با لبخند یاد این روزا میفتی و میگی ارزش صبر ...

من هر شیش ماه چکاب میشم مشکلی نیست ولی شوهرم اون قدر پیگیر دکتر نیست خیلی دوست داره ها ولی انگار روش نمیشه خیلی بیاد دکترو بره

عزیز دلم ☹ مثل من دعا کن من همیشه میگم خدایابعد پنج سال ی بچه ای بهم بده ک انقدررررز خوش قدم باشه خو ...

بعد ۴ سال و آی وی اف ناموفق و یه سقط، ناباورانه باردار شدم، دقیقا ماه بعد آی وی اف ناموفقم، باور نمیکردم، تا وقتی بچه‌ام رو دیدم واقعا باورم شد، بارداری سخت و پر استرسی داشتم البته، انشاالله که به خق حضرت زهرا به زودی زود دامتتون سبز بشه. خیلی نذر کردیم، داریم نذرهامون رو ادا میکنیم.