2777
2789
عنوان

از حس بارداری بعد از چند سال انتظار بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 43 پست

اولین باری که بعد از چندین سال تلاش انتقام مثبت شد شب تاسوعا بود من از شدت خوشحالی فقط گریه میکردم ولی انتظاری که از برخورد همسرم داشتم انگار یه سطل آب یخ ریختن روم منو گذاشت خونه ی مادرم چون تعطیلات تابستونیش بود برای خودش رفت مسافرت حتی شیرینی هم نگرفت ولی الان عشق می‌کنه با دخترمون ولی من اصلا اون رفتارش رو یادم نمیره همچنین رفتار اطرافیانمو

دعا کنید انتقالم مثبت بشه دو هفته دیگه بیام از حسم بگم😁💚فردا انتقال دارم

انشاالله به حرمت خانم فاطمه زهرا مثبتی همونجور که خدا شب شهادت پسرش منو سورپرایز کرد شما رو هم سورپرایز بشید تا عمر داری فراموش نکنی اون لحظه شیرین رو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای منم دعا کنید🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

منم از اینا میشم😑😅 چون جاریم بعد عروسیش سریع باردار شد بعد وقتی تو فامیل پیچید همه فکر‌میکردن عروس ...

انشالله ولی ی چیزی که باعث بارداری میشه نداشتن استرس و پیش دکتر درست رفتنه همین عروس داییم میگفت وقتی پیش این دکتر رفتم بهش گفته تا حالا هر دارویی خوردی هر چقدر پول خرج کردی همش الکی بوده بعد جالبه من خودم دخترمو که باردار بودم بعد اون این عروس داییم باردار شد منکه تو دل خودم میگفتم پا قدم نی نی منه

من بعد از ۷سال نازایی ۴بار ای وی اف یک سقط یه بار هیستروسکپییک بار لاپاراسکپیوهزار جور بدبختی دیگه ...

الهی خدا بچه هاتو برات حفظ کنه

پریودت توی بارداری دقیقا مثل پریودی بود گلم؟ یعنی لخته هم میومد ازت؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشاالله به حرمت خانم فاطمه زهرا مثبتی همونجور که خدا شب شهادت پسرش منو سورپرایز کرد شما رو هم سورپر ...

دورت بگردم مهربونم❤️

مرسی ازت.. ایشالا خدا گل قشنگتو حفظ کنه برات

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله باردار شدی تاپیک بگو تگم کن

ان شاءالله 💙🤲🏻

شما هم بیا بگو

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"