2777
2789
عنوان

حرف هابی که به ذهن مون میاد🔥

118 بازدید | 11 پست

حرف هابی که مثل خنجر به قلب مان می خورد و هر وقت یادمان می آید می خواهیم از شدت خشم شخص را به دو نیمه کنیم...

چرا این حرف ها ما را آزار می دهند ؟

در هر هرکسی فرق دارد...

اما اگر کسی بخواهد بداند علتش چیست

از خودش بار‌ها و بار‌ها بپرسد علت ابن که فلان حرف و چنین حرف هابی مرا آزار می دهند چیست؟

چرا ناراحت می شوم ؟

چرا عصبانی می شوم ؟

و اگر بخواهد دیگر ناراحت نشود یا دیگر از آن حرف ها رهایی یابد

بعد از پبدا کردن علت و چرایی، یک راهش این هست که با یک نفر مطمئن درد و دل کند و هیجاناتش رو بریزد بیرون....

که مطمئن تربن شخص ، اول خودمان هستیم 

که برای خودمان روی کاغذ نامه بنویسیم و بعد هم نامه را پاره کنیم بریزیم دور

و بعد اگر آرام نشدیم و به حد جنون رسیدیم یک روانشناس و مشاور حرفه ای ....

و سوم هم همان کسی که او را قضاوت و سرزنش نمی کند و با شنیدن درد دل ها ،ناخودآگاه گارد منفی نمی گیرد 

یا حتی خیالی به همان شخص هم می توانید نامه بنویسید و هر طور که تخلیه می شوید در نامه بریش  بنویسیم و پاره کنید و....

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگر بشه با خود شخص و ارتباط موثر مشکل رو حل کرد بهتره 

اما اگر شخص منطقی نباشه با درمیون گذاشتن با خودش به جز جنگ اعصاب چیزی نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافق با خوددرگیری بخاطر بیشعوری دیگری نیستم

به اصطلاح عمومی اون بی‌شعور ی زری برا خودش زده 

مغز من سطل زباله حرف های اون نیست😉👍

اگر بشه با خود شخص و ارتباط موثر مشکل رو حل کرد بهتره  اما اگر شخص منطقی نباشه با درمیون گذاشت ...

مدتهاس سعی دادن جا بندازن اونقدر نرم باشید که‌هر بیلی لهتون فرو رفت اخ نگید و این به نفع ظالمان و بیشعورانه فقط و نتیجه گوش دادن به این خزعبلات میشه سرکوب و سرزنشای شخصی توسط خود اون شخص و له شدن عزت نفس و شخصیت که جیب یه مشت تراپیستو مشاورو هم پر میکنه و الی الابد اون ادم خود درگیره و فرورفته و گاها بخاطر عادت به این وضع تحقیرجو و ظلم پذیر

خلاصش اینکه ادم عاقل سرش میره زیر اب اکسیژن لازم داره حالا تو هی بگو اکسیژنو تصور کننننننن یا ببین درسش چی بوده الان این ادم سرتو کرده زیر 

مدتهاس سعی دادن جا بندازن اونقدر نرم باشید که‌هر بیلی لهتون فرو رفت اخ نگید و این به نفع ظالمان و بی ...

دقیقااا و هرکسی هم از خودش دفاع کرد رو پرخاشگر فرض کردند و بهش هزاران برچسب زدند 

متاسفانه میان مطالبی می ذارند اما نمیگن خیلی از  این مطالب جنبه دو طرفه داره

مثلا میان از هنر ارتباط موثر بذارند اما بگند تو در صورتی می تونی از ارتباط موثر استفاده کنی که اون گوش و دلی برای شنیدن و همدلی با تو‌ داشته باشه وگرنه آب در هاون کوبیدن هست و فقط اعصاب خودت و ارزش خودت رو له می کنی 

مدتهاس سعی دادن جا بندازن اونقدر نرم باشید که‌هر بیلی لهتون فرو رفت اخ نگید و این به نفع ظالمان و بی ...

متاسفانه این اطلاعات رو به هوش مصنوعی هم انتقال دادند 

و تا حرفی می زنیم هوش مصنوعی هم گاهی حرف های کلیشه ای می زنه😐

البته انکار نمی کنم که مطالب علمی و غیر علمی خوبی هم داره

دقیقااا و هرکسی هم از خودش دفاع کرد رو پرخاشگر فرض کردند و بهش هزاران برچسب زدند  متاسفانه ...

بی ادلی نباشه به امضات ولی کلی ساله تا طرف یکم ساکت و بی حوصله شد با لیبل افسرده قرصیش کردن الان جدید ترین و از تنور درومده ترین دستاورد ان ال پی که سر زبوناست و بژچزودی کتاباش و مقالاتش میاد ایران اینه که افسردگی واکنش و تصمیم مغز برای ریکاوری روح و جسم و روانه که نباید انگولکش کرد

بی ادلی نباشه به امضات ولی کلی ساله تا طرف یکم ساکت و بی حوصله شد با لیبل افسرده قرصیش کردن الان جدی ...

جالب بود برام👍

در موردش حتما فکر می کنم

و از اشاره شما هم ممنونم 🩷❤️

بی ادلی نباشه به امضات ولی کلی ساله تا طرف یکم ساکت و بی حوصله شد با لیبل افسرده قرصیش کردن الان جدی ...

حالا این لیبل رو گفتید یاد یک نفر افتادم

که یک نفر الکی بهش لیبل اختلال زدند و سر همین بستریش کردند 

الان من می بینم هیچ وقت اختلالی نداشته فقط یک چیز ساده بوده که گذر زمان حلش می کرده

و حالا هم به خاطر این که فکر می کنه بیمار هست از خودش رفتارهای بیمارگونه نشون میده 

من هم هر دفعه اومدم بهش بفهمونم اختلالی نداشته و نداره که رفتارهای بیمارگونه کنار بره ذهن انکار گرش قبول نمی کنه.

و دقیقا حکم کسی رو داره که به قول راسل میگه: چطور به تاول های کف پایم بگویم این همه راهی که آمده ام اشتباه ست

حالا این لیبل رو گفتید یاد یک نفر افتادم که یک نفر الکی بهش لیبل اختلال زدند و سر همین بستریش کردند ...

من مدل دیگشم دیدم انواع دیوانگی و جنون رو از خودش درمیاره که بگه مشکل روانی دارم ولی همه دکترا ردش کردن از باب این مطلب