2777
2789
عنوان

فروش النگو و قرض دادن پولش به دیگران درسته بنظرتون ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 48 پست

اگه واقعا مشکل داره بنده خدا و گره از کارش باز میشه بنظرم بهش بده انشالله طلا نمیره بالا پس میده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول میخواد پول نیازه

خب شغل و درامدی داره که به پس دادنش مطمئن باشی؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یعنی دوستت کسی رو تو خانوادش و فامیلش نداره ک طلاشو بهش قزض بده؟‌

بنظرم خیلی پررو هست ک این حرفو زده

من تا حالا ندیدم ی نفر ک قرض میخواد ب طرف پیشنهاد بده طلاهاتو بفروش بده من

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

قطعا بدی برنمیگرده بارها دیدم اینو ادم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببخشید این حرفو میزنم عقلت کمه؟النگو برا دوستت بفروشی این چکاری

خیلی ساله دوستیم حدود 15 سال

مثل خواهرمه 

ولی خب من طلای زیادی ندارم که قرض بدم

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

من برای نزدیک ترین آدم زندگیم فروختم طلا کشید بالا.گفت من به همون قیمتی که فروختم برات طلا میخرم.یعن ...

قبلش با هم طی کردید که به قیمت روز بخره ؟ 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir