2777
2789
عنوان

تنوبدنم میلرزه

151 بازدید | 12 پست

با شوهرم دعوامون شد البته ن دعوای بد رفته بود شهرستان تنهایی منم گیر دادم چرا بر نمی‌گردی مگه خونه زندگی نداری از اون روز اومده قهر کرده حالا تهدیدم کرده یک دو روز دیگه جواب ازمایش اینبارت مثبت نشه طلاقت میدم آی وی اف کردم برای بار دوم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناراحت نمیشی اگر بگم کاش جواب آزمایش مثبت نشه این روانی بچه میخوای چیکار بذار بره

ناراحت میشم چون ن شرایط جدایی دارم ن این منو طلاق میده ولی تاعمر دارم عذابم میده با این اگه خدا بهم بده کاری به اون ندارم جونمو برای بچه م میزارم

ناراحت میشم چون ن شرایط جدایی دارم ن این منو طلاق میده ولی تاعمر دارم عذابم میده با این اگه خدا بهم ...

امیدوارم ب آرامش برسی ولی تا مردت اینقدر بی عقل منطق عمل میکنه بچه دار بشی بیشتر از الان تنهایی میکشی 

OFF👋👋 برای همیشه 🖤

حیف اون بچه ک قرار باشه این موجود دوپا باش بشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر