2777
2789
عنوان

شوهرم ی حرفی زد نمیدونم خوشحال باشم یا عصبانی

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 31 پست

ادم وابسته که فقط به مامان باباش وابسته نمیشه احتمالا منظورش توهم بودی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم وابسته که فقط به مامان باباش وابسته نمیشه احتمالا منظورش توهم بودی

خودمم همین فکر میکنم ما ی پرنده داشتیم دادیم ب فامیلشون اون هر سری دوس داشت بره ببین ولی من ن برام اهمیت نداشت

خودمم همین فکر میکنم ما ی پرنده داشتیم دادیم ب فامیلشون اون هر سری دوس داشت بره ببین ولی من ن برام ا ...

خب دیگه دیدی حالا فکرتو خراب نکن اون بهت متلک گفته یعنی تو وابستم نیستی ولی من هستم🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ن جیگر میگف من آدم وابسته ایم ولی تو نیستی اون بچگی منو ندید

بازم ناراحتی نداره. فکر کن ۳۰ سال دیگه به بچه ات بگن بچه ننه هستی. چه اشکال داره که مادرش رو دوست داره. 

شوهر منم همین رو میگه که چرا بعد از ازدواج هنوز اینقدر تو فکر اونهایی.

دست خودم نیست ، بخصوص که بچه اول هستم و از اول احساس‌ وظیفه راجع به افراد خانواده داشتم. 

بخصوص بابام که مهربون تر هم هست. 

منظورش این بوده که کلا آدم وابسته ایه،و به هرچیزی وابسته میشه 

اتفاقا خوشحال باش و افتخار کن بگو آره وابستگی اصلا خوب نیست به هرچیزی وابسته ی شدید باشی خدا ازت میگیردش😂😂

که تو دلش اگه ننشو گفته بترسه😂