2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم ،باید بری پزشک تغذیه ،من خیلی غذاها و میوه های قندی حذف کردم،رو آوردم به پرتئین وحبوبات،بیشتر وقتا خوبه،بعضی وقتا می‌ره بالا،دستگاه تست قند خریدم خودم قندم چک میکنم،هر هفته تو یه جدول یادداشت میکنم میبرم به دکترم نشون میدم

منم همین کارا رو میکنم بازم بالاس

استرس رو مدیریت کن

کورتیزول بالا باشه میزنه به قند

من بعد از جنگ و استرس‌های شدید قندم یه جوری رفت بالا که ده تا بالاتر رسما میشد دیابت

اگر منع غذایی نداره برات قبل از ناهار و شام یه قاشق غذاخوری سرکه سیب رو بریز تو آب و بخور

بعد از غذا هم حتما چند دقیقه قدم بزن

خیلی موثره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم همین کارا رو میکنم بازم بالاس

قرص متفورمین هم من شب همراه غذا میخورم،به من گفت بستری شو قبول نکردم،اکثر میوه‌ها قند دارن من به انار یک چهارم مبخورم،اولش من شروع کردم بالا بود ،بعد درست شد آمد پایین

دکترم گفت اگه کنترل نشه ایست قلبی می‌کنه خیلی ناراحتم

کنترل میشه نگران نباش، این حرف رو زده که بیشتر مراعات کنی

اگه گفته باید بستری بشی برو حتما

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میشه یکم راهنماییم کنی استرین زیاده

عزیزم اصلا ترس نداره انسولینم یه داروئه مث قرص یا شربت 

من اولا که فهمیدم دیابت دارم در مقابل انسولین زدن مقاومت میکردم فکر میکردم خیلی چیز بدیه دکتر گفت باید به شدت مراقب تغذیه ات باشی یه هفته رژیم گرفتم ولی خیلی عذاب آور بود همیشه گرسنه بودم و احساس ضعف میکردم درنهایت تصمیم گرفتم انسولین رو بزنم غذامم راحت بخورم بعد زایمانم یه مدت تحت نظر بود ولی دیگه هیچ وقت برنگشت