2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب دیروز درباره اکسم

215 بازدید | 11 پست

بعد از ده ماه جدایی دو ماه پیش اومده میگ من دوستت دارم بیا برگردیم بهم از اینحرفا من بخاطر ی دروغ بزرگ و‌پنهان کردن مسایلی کات کرده بودم 

ک دیدم الانم ک پیشنهاد برگشت میده اما حرف از تغییر شرایطمون نیس قبول نکردم اما خیلی دوسش دارم خیلی دلم براش تنگ شده خیلی جاش خالی این مدت ک جدا بودم خیلی سعی کردم بخاطر فراموشیش با ادما جدید اشنا بشم اما یا از طرف من یا از طرف اونا ادامه دار نمیشد 

ب شدت دلم براش تنگ شذه ی مدت هرروز ویدیو عاشقانه میفرستاد من ج نمیدادم دیگ تا یماه نفرستاد

دیروز اتفاقی رفتم تو فکرش بعد رفتم تو مسیجا قدیمی زمانی ک تو رابطه بودیم انگار افتادم تو اون دوران تو مسیحا داشت ابراز دلتنگی  میکرد و قرار شام میزاشت. حس شدید دلتنگی و غم وقتی مسیجا خوندم بزور خودمو کنترل کردم پیام ندم  

من ظهر این احساسات داشتم بعد دیدم عصرش بعد یماه دوباره ویدیو عاشقانه فرستاد! 

بنظرتون این ی نشونه نیست ک دوباره بش فرصت بدم؟ 🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لزوماً

بهتره اینجور وقتا به عقلت رجوع کنی

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

نه نشونه خاصی نیست ولی زندگی کوتاه تر از اونی هست ک‌ادم حسرت ب دل خودش بزاره اگ حس‌میکنی ارزششو داره ...

اینجا‌ تو نی نی سایت رندوم اسم هر مردی رو بیاری میگن فراموشش کن‌ ارزشش رو نداشت کلا مشاوره گرفتن از نی نی سایت ب شدتتتتتتتتتتت‌ ب روابط و عواطف ادما اسیب میزنه حزف دل خودتو گوش کن

الان قلبت رو فقط بزار برای زنده موندن و پمپاژ خون نه بیشتر، الان عقل و منطقت باید تصمیم بگیره.

این آدم همه چیو خراب کرده رفته دوراشو زده برگشته پیش تو چون می‌دونه قبولش می‌کنی ولی به نفع خودته که نکنی.

سرتو شلوغ کن که وقت نکنی بهش فکر کنی درضمن هرچی از اون داری از بین ببرد(عکس،فیلم،پیام،یادگاری)تا زمانی که اینا باشم حالت خوب نمیشه و بهشون فکر نکن دیگه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی