2777
2789
عنوان

مهریه

148 بازدید | 20 پست

خانوما واسه خواهرم می‌خوایم مهریه بزنیم ، واسه بقیه اطرافیا و خودم فقط سکه زدیم همین ، الان میگن مثلا ۲۰۰۰۰ شاخه گل نرگس یا رز بزنیم و مثلا ۷۰/۸۰ سکه ، این مهریه باطل حساب میشه یا نه ؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گل میخواد چیکار114 سکه بزنین

نه کلا تعداد سکه رو بالاتر قبول نکردن 

حالا خواهرم میگه کنارش گل هم بزنیم وگرنه تعداد سکه همونه که با گل چی بی گل ، فقط میخواستم بدونم گل کنارش زدن باطل نمیکنه تعداد سکه ها رو 

گل مل چیه بابا فقط سکه بزنید

نه کلا تعداد سکه رو بالاتر قبول نکردن 

حالا خواهرم میگه کنارش گل هم بزنیم وگرنه تعداد سکه همونه که با گل چی بی گل ، فقط میخواستم بدونم گل کنارش زدن باطل نمیکنه تعداد سکه ها رو 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین

گل مل چیه بابا فقط سکه بزنید

یادم میفته به آقاهه که مهریه بدهکار بود نمی‌دونم چند هزارتا شاخه گل زنه موقع طلاق گفته بود پولش و بده مرده هم رفته بود با ی گلخونه تو همدان هماهنگ کرده بود گل آورده بود براش گلخونه داره هم دیده بود این برا مهریه میخواد نصف قیمت حساب کرده بود .خانمه با نیسان تو جاده گل می‌فروخت .چندین سال قبل اخبار تلویزیون نشون داد خیلی باحال بود 

نه کلا تعداد سکه رو بالاتر قبول نکردن حالا خواهرم میگه کنارش گل هم بزنیم وگرنه تعداد سکه همونه که با ...

نه اصلا ...گل بزنین یا سفر خارجه یا زیارتی یا مثلاً مبلغی پول نقد که موقع گرفتن مهریه نرخ روز حساب میشه .مثلا بگین 500میلیون وجه نقد 

من حق طلاق گرفتم به جا مهریه

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪