2777
2789
عنوان

قرص تادالافيل

| مشاهده متن کامل بحث + 44151 بازدید | 33 پست
بچه نمیخواید؟ دارین ؟

نداريم فعلا نميخوايم، هر چند من سنم بالاس ولي شرايطش تيست فعلا

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٣٦

سنی نداری که 

ولی خب واقعا بچه دار شدن و نشدن به سن نیست من میرم مراکز ناباروری از هر سنی هستن ولی خب با افزایش سن احتمالش پایینتر میاد الان من خودم ۴۴ هستم اگه زودتر اقدام کرده بودم الان ذخیره تخمدانم روبه اتمام نبود

سنی نداری که  ولی خب واقعا بچه دار شدن و نشدن به سن نیست من میرم مراکز ناباروری از هر سنی هستن ...

ااا تو چطور انقدر دير اقدام كردي؟ من از ذخيره دادم ٨،٩ ماه پيش كه ذخيرم ٩ بود خداروشكر، معمولا تو همه گروهها و فاميل و غيره من بزرگترين ادم هستم كه بچه ندارم😂 ولي مهم نيست برام، شرايطشو ندارم خب

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
ااا تو چطور انقدر دير اقدام كردي؟ من از ذخيره دادم ٨،٩ ماه پيش كه ذخيرم ٩ بود خداروشكر، معمولا تو هم ...

من دوسال پیش ازدواج کردم مشغول تحصیل و کار بودم از نظر خودم دیر اقدام نکردم دوستانم که همسن من هستن و ساکن خارج از کشور دارن قکر میکنن که با پارتنر هاشون ازدواج کنن یانه 

ااا تو چطور انقدر دير اقدام كردي؟ من از ذخيره دادم ٨،٩ ماه پيش كه ذخيرم ٩ بود خداروشكر، معمولا تو هم ...

به ذخیره نباید اعتماد کرد یهو میپره و کم یا صفر میشه یه خانم بودکه میگفت ذخیزه اش سه ماه پیش عالی بوده الان آز داده کاملا صفر شده سنشم ۲۳ بود 

به نظرم هر کی بچه میخواد فریز  کنه بهتره بعد که شرایطشو داشت انتقال بده 

من دوسال پیش ازدواج کردم مشغول تحصیل و کار بودم از نظر خودم دیر اقدام نکردم دوستانم که همسن من هستن ...

خب اره ديگه بايد از ازدواج بگذره از تظر سيستم و نظم زندگي دير اقدام نكردي ولي از بس مارو ترسوندن تا ٣٥ بيار من خودم تو اين يك ساله همش كابوس ديدم، ولي خب الانم نه شرايط فريز رو دارم و نه شرايط بچه دار شدن

اوضاع زندگيم خيلي بهم ريختس😥

خب اره ديگه بايد از ازدواج بگذره از تظر سيستم و نظم زندگي دير اقدام نكردي ولي از بس مارو ترسوندن تا ...

حیف کاشکی میرفتی فریز میکردی البته جنین فریز شه بهتره چون به اسپرم آقایونم اعتباری نیست مثلا طرف یه بچه داره  فکر میکنه دیگه اسپرمش قویه و مشکلی نیست یهو بعد چند سال میبینه آزو اسپرم شده یا مورفولوژی و ساختار اسپرمش به هم ریخته

منظورم اینه که مردها هم دستخوش تغییز ات میشن الان همسر من خدارو شکر مشکلی نداره ولی بازم نمیشه گفت که همیشه اینجوری میمونه که 

هرچه زورتر اقدام بشه بهتره من الان امیدم به اینه که حداقل اون خویه 

حیف کاشکی میرفتی فریز میکردی البته جنین فریز شه بهتره چون به اسپرم آقایونم اعتباری نیست مثلا طرف یه ...

اره كاشكي

شوهر من انقدر به خودش مطمئنه از هم تداده تا خالا 😂 فعلا هم چون نميخوايم نميره بده، ميدوني متاسفانه درك درستي ندارن اقايون از اين چيزا چون هميشه مخفي بوده

اره كاشكي شوهر من انقدر به خودش مطمئنه از هم تداده تا خالا 😂 فعلا هم چون نميخوايم نميره بده، ميدون ...

دقیقا 

مثلا من فکر میکردم مردهای قوی هیکل اصلا مشکل اسپرم ندارن ولی اتفاقا تو نیکان دیدم بیشتر اونا مشکل دارن 

دقیقا  مثلا من فکر میکردم مردهای قوی هیکل اصلا مشکل اسپرم ندارن ولی اتفاقا تو نیکان دیدم بیشتر ...

اره بيشترشون بخاطر اين مواد نيروزا و پروتئن ورزشيه 😑

انشالله که به زودی همه چی خوب بشه 

ايشالا عزيزم تو ام به مراد دلت برسي 💜