2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست ی لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست
بابا بعضیام طبیعت گردن بخدا😂یا مشروب رو جمع مردونه میخورن که ایرادی نداره اگه بینشون خراب یخچالی نب ...

اره دقیقا منم میگم اسی بهتر از ما میدونه. ولی من میگم اگه جمع سالمی بود، همه با نامزدشون یا عشقشون میرفتن اونجا. این که پسره نامزد داره و تا این ساعت با دوستاش، جالب نیست. این معنیش اینه که دارن مست میکنن. بعد اگه بین اون پسرا یه پسر بد باشه، در حالت مستی زن میاره توی جمع و اتفاقات بدی میوفته.حتی اگه نامزد اسی آدم خوبی باشه، دوست بد به فساد میکشونتش. 

کمتر ۶ ماه هر از گاهی

خب پس زیاده البته ببین الان مجرده نامزد یعنی فعلا نیمه مجرده 

بعد ازدواج کمتر میشه چون الان خونه تنها بودی نمیرفت مطمعنن تو خونه باباتی و خب اونم بیرونه دیگه... 

ولی بعد ازدواجم ممکنه گاهی برنامه بریزه بره،  ببین راجب دوستاش چی میگه اگه خوبن طوری نیست حساس نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعر محلی😆🤣اگه میخواستن شعر محلی بخونن، نامزدشونم با خودشون میبردن. نه اینگه تنها برن. اونا رفتن مس ...

خب مجردی رفتن

اگه قرار به نامزد بردن بوده که موافقم ولی باید متاهلی میرفتن

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

خب مجردی رفتناگه قرار به نامزد بردن بوده که موافقم ولی باید متاهلی میرفتن

اره دیگه. وقتی نامزد داره، باید احترام بذاره و تا این ساعت با دوستاش نره. مجرد نیست که دیگه. صاحاب داره. رفیق بازی، آخر عاقبت نداره 

اره دقیقا منم میگم اسی بهتر از ما میدونه. ولی من میگم اگه جمع سالمی بود، همه با نامزدشون یا عشقشون م ...

با این حرفت هزار از صد موافقم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

کافیه یکی بینشون بد باشه....

گفت اخر شب برمیگردمساعت نداد

اها. 

مردا خيلي كاراشون حساب كتاب نداره. 

ولي اگه داره ازارت ميده قشنگ باهاش صحبت كن. 

مثلا بگو دوست ندارم تا اين موقع شب بيرون باشي. يا اگه ميري بهم بگو تا كي برميگردي. 

كلا هميشه خواسته هات رو باهاش درميون بذار. 

مثلا چون فردا جمعس و سر كار نيست خيالش راحته. تا دير وقت رفته. 

ببخشيد يه سوالي هم دارم،شما شيعه هستين يا اهل تسنن؟

اره دیگه. وقتی نامزد داره، باید احترام بذاره و تا این ساعت با دوستاش نره. مجرد نیست که دیگه. صاحاب د ...

کاملا قبول دارم.ولی کاش درک از تاهل داشته باشه.خودبخود دست برمیداره

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

معلومه که درک نداره و اسی یا باید ولش کنه یا اگه دوسش داره،باید باهم مشاوره برن.

معمولا آقایون با مشاوره کنتاک دارن.اگه خودش بپذیره فک کنم نتیجه جالبتری بده

معمولا آقایون با مشاوره کنتاک دارن.اگه خودش بپذیره فک کنم نتیجه جالبتری بده

البته پسربچه ها با مشاور مشکل دارن. من دیدم آقایون بالغ خیلیم استقبال میکنن. 

بله شما درست میگی اگه اقا خودش قبول بکنه، نتیجه بهتره. اگه قبول نکنه، یعنی هنوز به پختگی نرسیده و قراره توی زندگی، اسی رو خیلی اذیت بکنه.