2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست ی لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست
دختر نمیره. ولی زن خراب میره. پسرا تا این ساعت جنگل چه لذتی داره براشون؟ به جز مشروب و رابطه. والا

اینقد بی بندو باری دیگه واقعا نیس.اصن معنی نداره.ولی معمولا بزن و بکوب و شعر محلی خوندن هس

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ادما باهم فرق دارن اما من تجربه خودمو میگم شوهرم سیگار میکشید اولش با تندی برخورد کردم چون میخاست مثلا بگه اره حرف حرفه خودشه اهمیت نداد منم چکار کردم از راه بچه و لوس وارد شدم😂😂خودمو براش لوس کردم گفتم میدونی فلانی من فکر سلامتی خودتم وقتی سیگار میکشی فکر ریه هاتم عشقم  بهش گفتم دوس دارم سالم باشی عشقم سالم باشه بهش گفتم دوس دارم خوش بو باشی سیگار میکشی بدنت بو میگیره خلاصه اول کمترش کرد کلا دیگ نکشید...ببین حتیییی مهمونی رفته بودیم مشروب و سیگار و همهههه چی بود بهش گفته بودم مهمونی هرکاری دوس داشتی بکن ولی اونشب ن سیگار کشید ن مشروب خورد ببین اصلا جنگ نکن نتیجه عکس میده..فقط با زبون و چرب زبونی بگیرش دو دستت

به نظرتون چطور بیان کنم گارد نگیره من فکر نمیکردم تا این ساعت بیرون بمونه گفتم ته تهش ۲ برمیگرده

کار خاصی نکن.بهش بگو بفکر خودت تنها هستی یا منم مهم که دلم شور میزنه تا این ساعت.هزار فکر میکنم.بگو لطفا تکرار نکن من تحمل ندارم

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

دختر نمیره. ولی زن خراب میره. پسرا تا این ساعت جنگل چه لذتی داره براشون؟ به جز مشروب و رابطه. والا

بابا بعضیام طبیعت گردن بخدا😂

یا مشروب رو جمع مردونه میخورن که ایرادی نداره اگه بینشون خراب یخچالی نباشه

کسی که زن خراب ببره و اهل اینکارا باشه از هفتاد متری مشخصه،  اسی بالاخره میشناسه رفتارای نامزدشو

۲۲ اون ۲۴ کمتر از ۶ ماه

خب سنش معموليه. تو دوران جوونيه. 

ولي من فكر نميكنم پسري كه كاري باشه و از صبح تا سر كار باشه،وقتي واسه تو كه نامزدشي وقت ميذاره،ديگه پي خراب بازي باشه خداي نكرده. 

دوستاش رو ميشناسي؟

اینقد بی بندو باری دیگه واقعا نیس.اصن معنی نداره.ولی معمولا بزن و بکوب و شعر محلی خوندن هس

شعر محلی😆🤣

اگه میخواستن شعر محلی بخونن، نامزدشونم با خودشون میبردن. نه اینگه تنها برن. اونا رفتن مست کنن. ولی، خب بعد مستی، انسان هرکاری ممکنه بکنه توی اینجور جمع ها. حالا خوددانی.اسی باید خودش بررسی کنه. نه ف. یلتر مثبت نگری داشته باشه، نه ف. یلتر منفی نگری.واقع بین باشه. 

نه فقط میدونم متاهلن و نامزد دارن

من ميگم جاي نگراني نداره. 

و مورد بعد اينكه الان ناراحتي چون فكر ميكردي كه مثلا تا ٢ قراره بره. واسه همين انتظار نداشتي و الان حالت گرفتس. اگر از اول ميگفت تا كي اينجوري بهم نميريختي.