2777
2789
عنوان

امپول روگام

750 بازدید | 16 پست

سلام .کسی تواین چند وقته امپول روگام زده؟؟؟قیمتش چنده؟بیمه قبول میکنه یانه؟؟؟

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این برا چی میزنن به منم گفتن

وقتی ارهاش خون مادر و پدر مثل هم نباشه.مثلا من oمنفی ام .همسرم bمثبت.

این منفی مثبته مشکله

وقتی ارهاش خون مادر و پدر مثل هم نباشه.مثلا من oمنفی ام .همسرم bمثبت. این منفی مثبته مشکله

اینو میدونم گلم. ممنونم جواب دادی. منظورم اینه اگر نزنیم این امپوله رو چه مشکلی برا جنین ایجاد میکنه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
اره من زدم با بیمه تامین اجتماعی شد۴۵

پس چرا به ما گفتن ۱۰۰تومن با بیمه😑شما کجایین،؟؟

من تهرانم

اینو میدونم گلم. ممنونم جواب دادی. منظورم اینه اگر نزنیم این امپوله رو چه مشکلی برا جنین ایجاد میکنه

والا بیشتر بخاطر بچه دوم میگن یرقان میگیره .توضیح علمیش توی نت خوندما ولی شرمنده حفظش نکردم😓😓😓بتونم قشنگ توضیح بدم

والا بیشتر بخاطر بچه دوم میگن یرقان میگیره .توضیح علمیش توی نت خوندما ولی شرمنده حفظش نکردم😓😓😓بتو ...

بچه دختر عموي شوهرم بخاطر اينكه روگام نزده بود سقط شد...البته خودش اينطوري ميگفت 

سقط ميشه يا نارسايي خداي نكرده

نه .اصلا واس بچه خطری نداره.برای مادر و فرزند بعدی اگ حامله بشی مشکل سازه

بچه دختر عموي شوهرم بخاطر اينكه روگام نزده بود سقط شد...البته خودش اينطوري ميگفت 

نه عزیز.ربطی ب سقط نداره.تازه توی هفته ۲۸ببعد باید بزنی ک اونموقعم سقط نیس زایمان زود رس میشه

نه عزیز.ربطی ب سقط نداره.تازه توی هفته ۲۸ببعد باید بزنی ک اونموقعم سقط نیس زایمان زود رس میشه

نميدونم والا ميگفت به خونريزي افتادم و بعدشم سقط شد ميگفت چون روگام نزدم اينطوري شدم

ارع دقیقا فقط برا بچه دوم میزننش منم زدم یدونه تو ۲۸ هفته ی روز هم بعد زایمان زدم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

خانما روگامو برای بچه دوم میزنن یعنی اگه هم نزنی برای بچه ی اول هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من خودم روگام زدم برای بارداری دوم نزنی خطرناکه چون بچه اول اگه گروه خونیش مثبت بشه چون ما منفی هستیم یه نوع پادتن ترشح میشه تو خون مادر ک در بارداری دوم تخم رو به عنوان عامل بیگانه شناسایی میکنه و علیه اون سیستم ایمنی وارد عمل شده و تخم و جنین رو به اصطلاح میخوره و میکشه