2777
2789
با پای چپم ترمز زدم 😂😂😂💔

وای من اصلا الان یهو یادک رفت کدوم گاز بود کدوم تزمز

بگو بهمممم وایییییییییی 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره سمت خودمو کلا سابید از اول کامیون تا آخرشو سابید و رفت چقدر تکون خوردیم خیلی وحشتناک بود

اووووه 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

وای من اصلا الان یهو یادک رفت کدوم گاز بود کدوم تزمزبگو بهمممم وایییییییییی

عزیزم ترمز وسطیه 

پای چپ فقط برای کلاج هست ، من هول میکردم با پای چپ ترمز میزدم 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

😄😄من با ترمز دستی بالا خیلی رانندگی کردم😂

اونم تقصیر ماشینت بوده،وگرنه نباید وقتی ترمز بالاست حرکت کنه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

عزیزم ترمز وسطیه پای چپ فقط برای کلاج هست ، من هول میکردم با پای چپ ترمز میزدم

😂💔🫠 بگردمت 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یبار نامزدم یی کارتون گذاشته بود شیشه عقب ماشین که آفتاب نتابه داخل....من عصر سوار شدم کلی مسیرو رفتم میکفتم نمیدونم چرا تاریکه عقب....هیییییی منه خنگ کارتون رو بعد از یکساعت راننذگی دیدم...

حالا ک فکرشو میکنم میگم مگه من نمی‌خواستم از آینه جلو پشت سرمو ببینم........

اینقد تبااااه 

شانس آوردم دو دستی فرمونو چسبیدم منحرف نشم سمت کامیون وگرنه الان لا پارچه سفید بودم

دور از جون

یبار نامزدم یی کارتون گذاشته بود شیشه عقب ماشین که آفتاب نتابه داخل....من عصر سوار شدم کلی مسیرو رفت ...

🤣🤣🤣🤣🤣تواناییشو داری که بشی راننده ماشین سنگین