2777
2789
عنوان

کیت شوهرشون نماز خونه

814 بازدید | 55 پست

راضی هستین ؟

من یکی از ملاکامه ولی نمی‌دونم چرا آخرش اونی که نمی‌خونه اخلاقش یکم نرم تر بنظرم میاد 

من خودم بدم میاد شوهر آینده ام نماز نخونه 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

میخونه سر وقت 

خودم نمیخونم 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم میخونه اخلاقشم خوبه منم میخونم ولی همسرم اخلاقش از من بهتره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

شوهرم نماز میخونه، روزه گرفتن براش مهمه ،حلال و حروم بشدت براش مهمه، تا حالا کسی ندیدم اینقد برای حلال و حروم به جزئی ترین چیز توجه کنه،دلسوز پیرمرد و پیرزنهاست،ولی خیلی زود عصبی میشه اونم خیلی بدجور.

بابام هر سه وعده رو سر وقت میخونهاخلاقشم مثل شمره

وای من خندم گرفت خدا بگم چیکارت کنه 🫠😂

شوهرم نماز میخونه، روزه گرفتن براش مهمه ،حلال و حروم بشدت براش مهمه، تا حالا کسی ندیدم اینقد برای حل ...

دقیقا من تمامممم خاستگارام نمیخوندن 

یه دونه اومد گفت میخونه کلی ذوق کردم ولی میبینم عصبیع