2777
2789
عنوان

برای شهادت حضرت مادر چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 107 پست
عزیزم 💔حضرت زهرا خودش مادره میفهمه چی میگی مطمئنم به بهترین شکل کمکت میکنه 🥹❤️

تموم شد و رفت 

قضیه دقیقا مال  یک سال و نیم پیشه 

فقط دعا کنید  حضرت زهرا  پیش خدا واسطه بشه ، یه جوری به من نشون بدن چرا این اتفاق افتاد،برای خدا که کاری نداشت دل منو شاد کنه.چرا راضی شد به یک عمر سوختن من

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله ثابت قدم بمونید توی این مسیر ان شاالله چه نذر خوبی 🥹کاش منم بلد بودم حلوای حرفه ای درست کنم ...

انشاالله🥹

عزیزم کاری نداره که خیلی اسونه اتفاقا ی بار مقدار کن درست کنین خوب در اومد دفعه بعد بیشتر درست کنین

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

نیاز داشتم به خوندنش💔💔💔💔

امیدوارم بهترین تصمیمو درمورد دوستت بگیری عزیزدلم ❤️

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

انشاالله🥹عزیزم کاری نداره که خیلی اسونه اتفاقا ی بار مقدار کن درست کنین خوب در اومد دفعه بعد بیشتر ...

واقعا باید همت کنم خیلی خیلی حس خوبی داره ❤️🥹

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

میشه کار دیگه ای کرد که مادی نباشه؟ مثلا چیکار

صد درصد 

مثلا دعای عهد رو با معنی بخون و صوتش رو از گوگل دانلود کن پخش شه خودت همخوانی کن و معنیشو هم هم زمان بخون.. من هر بار این کار رو میکنم انقدر خالصانه اشک میریزم.. اشک غم نیست ها.. انگار دلم صاف میشه از همه سیاهی ها.. بخون و نذر شون کن ثوابش رو..

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

تموم شد و رفت قضیه دقیقا مال یک سال و نیم پیشه فقط دعا کنید حضرت زهرا پیش خدا واسطه بشه ، یه جوری ...

عزیزدلم 💔

خیلی ناراحت شدم 

ان شاالله خودشون نظر کنن به دلتون بهترین حال رو براتون رقم بزنن بعد سختی که کشیدید🥹❤️

اینقدر دلگیرم شکایت پسرش رو بردم پیشش ،هیچ کدوم محلم ندادن

عزیزدلم به حضرت رقبه متوسل شو ایشون با دستای کوچولوش حاجت همه رو‌میده نذر کن اگر به حاجتت رسیدی روز تولدش گل سر پخش کنی برای دختر بوه ها نذرتو اداکن

نگاه به نام کاربریم نکنید از سال ۹۸ مخاطب خاموش بودم.از همون سال ۹۸ نی نی سایت رفیق شفیقم بودتابه الان. سال ۹۴ تا ۹۸ بهترین سال های زندگیم بودند؛ روزهای خوب و خوش نوجوانی🩷 اولین عشقم آش دوغ🤤😋دومی قورمه سبزی سومیش ماکارونی سالاد ماکارونی کوکومامارونی😐😅ودرآخر پیتذا🍕

چه کار خوش انرژی افرین چقدر ادم ایده میگیره برای نیت کاری که میخواد بکنه🥹😍❤️

قبول باشه هر کار خیری که براشون میکنین عزیزم

التماس دعا

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الحمدلله توفیق بشه روز شهادت روضه دارم تو خونمامروزم برای نذریم خیلی بدو بدو کردم خستم خدایا روضه ها ...

الهی آمین ماشالله به شما 

الهی تمام خستگیاتون بشه حسنه براتون 

❤️🥹

از همگی قبول باشه التماس دعا 

میشه برای شادی روح خواهرم صلوات بفرستین 😞♥️⚘️⚘️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه پرچم همیشگی دارم تو خونه ام سه سال از دیوار بازش نکردم 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا

یه پرچم سیاه دیگه هم دارم که تو ایام شهادت میزنم به دیوار (این خانه عزادار فاطمه است )

سعی میکنم اعمالم رو هم درست و به موقع انجام بدم 

امیدوارم خدا نگاهشو از هیچ کی برنداره و لحظه ای به حال خودمون رها نشیم به حق صاحب الزمان عج🙏

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴