2777
2789
عنوان

کسی بچش تو نوزادی آروم بوده

174 بازدید | 21 پست

دخترم الان یک ماهه شدع

البته نارس به دنیا اومده ۳۵هفته

ولی کلا ارومه اگه شکمش سیر باسه جاش تمییز باشه جیغو دادی نداره یا میخابه یا دستاشو بازی میده نگا میکنه

یا وقتی گرسنش گریه میکنه یا اگه دلدرد داشته باشه که اونم قطره داده دکتر بهتره

حالا همسایه مامانم اینا گفته تازه نوزاد دارین ولی صداش نمیاد این چطور نوزادیه چرا ما چرا هیچ صدای گریه نمیشنویم

منم یکم نگران شدم یعنی چرا اینجوریه نکنه زبونم لال مشکلی هست کسی بچش اینطوری بوده؟

بگو لال شی ایشالله اگه چشم کورت بذاره دخترم آروم و خانومه😒😒صدقه بگردون دور سر بچه 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های من شب بیداری نداشتن 

ولی دومی خیلی آروم بود 

حتما براش اسفند دود کن صدقه کنار بزار 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

نه چه مشکلی آرومه کولیک نداره دختر منم نسبتا آروم بود اصلا نفهمیدم چطور ۳ ساله شد اما برعکس داداشش پیرمو در آورد خودشم الان خیلی بد رفتار شده ولی بازم آرومه نسبت به پسرم دخترم ماهه خدایی اصلا اذیتم نکرد خدارو شکر کن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دخترمن تا۶ماهگی جیکش درنمیومدهمه میگفتن چقدرساکته چقدرآرومه همش میخوابیدبعد۶ماهگی ازین روبه اون روشد انقدرگریه واذیت که فهمیدیم رفلاکس داره وهزارجورمشکلات دیگه ...

بچه وقتی آرومه یعنی سالمه خداروشکرکن هزارماشالله سالمه خداچشم بدروازش دورکنه

بچه های من شب بیداری نداشتن ولی دومی خیلی آروم بود حتما براش اسفند دود کن صدقه کنار بزار

یجوری بهم میگن چرا همش ارومه یا خوابه که انگار خدای نکرده مشکلی داره بچم

برو خدا تو شکر کن،هزار مرتبه هم کمه،دختر من تا خود چهار ماه کیش از پنج عصر تا یازده شب گریه میکرد،یکسر باید راه می‌رفتی تا آروم بشه،ب محض نشستن روی زمین تموم بود دیگ،خونه رو میزاشت رو سرش،طفلک چقد درد کشید بخاطر کولیکش،خداتو شکر کن،جز بنده گلم خاص خدایی

بچه من اون ده روز اول که مهمون میومد آروم بود همش خواب بود با زور بیدارش میکردم شیر میدادم همه میگفتن چه آرومه ولی از بعد اون ده روز دهنمو صاف کرده تا الان که دو ماهشه بیشتر از همه شب بیداری اذیتم می‌کنه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

برو خدا تو شکر کن،هزار مرتبه هم کمه،دختر من تا خود چهار ماه کیش از پنج عصر تا یازده شب گریه میکرد،یک ...

یجور بهم میگن این چرا همش خوابه انگار مشکلی داره با یه لحنی میگن😢

😒😒 این سری بهش بگو چیکار دارین به بچه ی یکی دیگه 

صدقه بنداز حتما 

نمی‌دونم چرا بعضیا جلوی زبونشون رو نمی‌گیرن 😒😒

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630