2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80187 بازدید | 1302 پست
فکر کنم درست نبوده

میدونم کارم درست نبود بلاخرع بقیه هم باید به خودشون بیان. ده بارهم تنهایی بشورم یکی نمیگه دستش درد نکنه میگن خورد و شست. و واقعا هم میشه وظیفه. الان بقیشون فهمیدن وایستن فرار نکنن جور دیگه ای نمشذ بهشون فهموند

خوب کردی. مگه تو نوکری؟ مادری که دلش نمیاد از پسر و دختر خودش کار بکشه باید خودش تنها کاراشو بکنه. و ...

حالا بخدا اینکه دلش نمیاد بچهاش کار کنن بکنار من اگه تنها نبودم بازم میشستم. اما خدایی زورم اومد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم کارم درست نبود بلاخرع بقیه هم باید به خودشون بیان. ده بارهم تنهایی بشورم یکی نمیگه دستش درد ن ...

اها خب آره

این جور مواقع پسرا باید بگن 

پاشید دست به دست کنید بشورید 

از طرف مردا باسه بهتره 

همه هم بلند میشن

حالا بخدا اینکه دلش نمیاد بچهاش کار کنن بکنار من اگه تنها نبودم بازم میشستم. اما خدایی زورم اومد

حالا یه کمی که بهش فشار بیاد مهمونیاشو کمتر می کنه. کسی که نمی تونه امور کارهاشو مدیریت کنه و از بچه هاش همکاری بگیره باید کمتر مهمونی بده دیگرانو اینقدر معذب نکنه

هر کس مهمانه باید کمک بده خونه پدر و مادر که هتل نیس بقیه به شماها خدمت کنن

خب قرار نیست جوور مهمونی ها رو فقط یه نفر بکشه... اینها همه نگاهشون به منه. اگه من ت از زیر کار در رو بودم تنها پا سینک نبودم. یبار باید بهشون بر بخوره تا کی من باشم. 

خب قرار نیست جوور مهمونی ها رو فقط یه نفر بکشه... اینها همه نگاهشون به منه. اگه من ت از زیر کار در ر ...

اره خب حرفت حقه

به همسرت بگو این جور وقت ها بلند بگه 

مگه فقط این خورده 

یه جور بگه بقیه هم بیان کمک

من تجربه داشتم

خودم تنها تو آشپزخونه باشم 

همسرم میگه دیگه کسی نیس

بقیه میان 

باهاش صحبت کردم 

گفتم من نمی تونم بی شعور و بی درک باشم 

ولی اصلا نباید سو استفاده کنن

اره خب حرفت حقهبه همسرت بگو این جور وقت ها بلند بگه مگه فقط این خورده یه جور بگه بقیه هم بیان کمکمن ...

چیزی نمیگن چون چن بار دعپا بزرگی شده سر این موضوع 

دستم خوردقرار گذاشتیم هر هفته ۲ نفر ظرفا رو بشورن ویکی هم سفره رو پاک کنه وجمع وجورهمین طور نوبتی می ...

خب اینها دوتاشون در میرن نوبت بهم میریزه هیشکی پا نمیشه