2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80186 بازدید | 1302 پست
ممنون از همدلیت قشنگم❤

🥲 ببخش اولش گفتم باید کمک میکردی

همین که موندی پای اون زندگی باید از تو ممنون باشن

تورو رو جشماشون بذارن

ما یه عروس داریم

دختر داداشمون نگه میداره ازدواج دومشه داداشم یه بچه داشته از قبل

عروس رو چشامون میذاریم

میاد خونمون چوب کبریت جابجا نمیکنه توقع نداریم

همین که هست کافیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥲 ببخش اولش گفتم باید کمک میکردیهمین که موندی پای اون زندگی باید از تو ممنون باشنتورو رو جشماشون بذ ...

ن گلم تاپیک میزنم هر کی نظرشو بگه. نمیدونم چقدشو خوندی این تاپیکم ترکید امیدوارم شناسایی نشم 

دوتا نشستن یکی خودشو درگیر بچش کرد ییکی سفرع من بودم و ظرفا

ماشین ظرفشویی تمام سوتفاهم هارو حل میکنه،من نمیزارم احدی به ظرفا دست برنه،از طرفی وسواس دارم،و اینکه خوشم نمیاد کسی خونم ظرف بشوره،همرو بدون چون و چرا میزارم ماشین و راحت

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مگه پدر زنا داماد میگیرن که دلشون خوش باشه که براش کار کنن حرفا میزنیدا

برادر من الان داماد یه خانواده اس 

پدر همسرش مریض بود 

تا ۴۰۰ کیلومتر اون طرف تر برد و عملش کرد و موند پیشش و همه کاراشونو میکنه 

الان ۳ساله مریضه پدر زنش دکتر ودارو وهیچ چیز کم نمیزاره

همیشه ما میگیم وظیفه اشه!

شما حتما ‌کلا بی محبتین که این حرفا براتون عجیب میاد 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

یاد زنداداشم افتادم همیشه موقع سفره جمع کردن یا بچه هاش دستشویی دارن یا میخواد بهشون غدا بده فکر کن دخترش هفت سالشه بشقابشو برمیداره میره دنبالش به زور میده بخوره که سفره جمع نکنه ظرف نشوره ولی خونه خودش هیچ وقت بعد غذا به بچش غذا نمیده اول جمع جور میکنه بعد غذا میده ما هم چندوقت شدیم مثل خودش میریم خونش دیگه ظرف نمیشوریم دوتا پسراشم اینکارو میکرد😂

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
صداشون کن! بگو فلانی و فلانی بیاین کمک ظرفا رو بشوریم مادر بنده خدا دست تنهاست.

ممیگم این راه حل جواب نداده دو سه بار دعوا بزرگی راه افتاد دو سال قهر بودن دوتا سه تاشون

عزیزم میگی شما هم بعدش مثل خودش رفتار کردین الان منم همین جور شد

خب میگم که باهرکی مثل خودش وقتی میبینی طرف پرو بازی در میاره باید مثل خودش رفتار کنی الان ما سه تا جاری هستیم میریم خونه مادرشوهرم هرکی یه کاری انجام میده اصلا نشده یکی بشینه دونفر بلند شن 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱