2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80187 بازدید | 1302 پست

بهتر بود کمک می کردین ولی خب جایی که دختر خونه باشه وظیفه دختره ست حالا اگه اونم خودش و بزنه به اون راه واقعا موقعیت بدی میشه منم تو این شرایط گیر کردم چند بار ولی معمولا نمی تونم طاقت بیارم و بلند میشم

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

20آذر

از چند روز قبل و چند روز بعدش تاپیکهای بی محلی مردها شروع میشه 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میخواد بچه هاش دور هم ببینه مطمئن باش حین ظرف شستن همش گوشش به حرفای بچه هاش بود چی میگن می‌خندن یا ...

آره شاید از جهاتی درست باشه ولی خوب آدم میگه تا اون سن حتما این بنده ی خدا زحمت کشیده الآنم سر پیری دلش  بخواد بچه هاشو باهم ببینه بازم جور این بچه ها و نوه هارو بکشه خوب خدارو خوش نمیاد ای کاش لااقل ظرف یبار مصرف بگیرن که دیگر اینقدر بنده خدا به زحمت نیوفته

اسی من اگر جای شما بودم خواهر شوهرم صدا میکردم میگفتم فلانی بیا کمک درست نیست مامان تنهایی ظرف یه لش ...

یبار همینجوری شد من کفی کردم هر چی صبر کردم نیومد مجبپر شدم تنهایی بشورم

از چند روز قبل و چند روز بعدش تاپیکهای بی محلی مردها شروع میشه 😂😂😂

😁😁😁

نگران نباش خانوما هم بلدن چکار کنم پوستشون رو میکنند

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ییبار دوبار سه بار بخدا خودت اخر خسته میشدی

حقیقتا من وقتی مهمون دعوت میکنم خیلی کار میکنم تدارک میبینم و بعضی از مهمانان بعد از صرف غذا ظرفارو میشورن و کمک میکنن

من همیشه ازشون ممنونم چون واقعا میزبان خیلی کار می‌کنه و خسته میشه ولی بعضی مهمونا کمک نمکنن ومن برای ظرف شستن هم خیلی اذیت میشم(البته نباید توقع داشته باشیم) ولی خب به کمک که چیزی از آدم کم نمیکنه نشانه شعوره

منم جاری جدیدم دست به هیچی نمیزنه منم می‌خوام نزنم اما وجدانم قبول نمیکنه در حالی که از مادرشوهرم متنفرم و خیلی عذابم داده

آره شاید از جهاتی درست باشه ولی خوب آدم میگه تا اون سن حتما این بنده ی خدا زحمت کشیده الآنم سر پیری ...

ظرف یکبار مصرف 🤣🤣اولش ک رفتم هی میگفت مریض بودم و حال ندارم دید کسی تحویل نمیگیره

زورم اومد همه بشینن من کار کنم

دیگه حالا گذشته عزیزم فکر نکن ولی اگر دوست داشتی از این به بعد رفتید برای رضای خدا و دل خودتون کمک کنید و از پسراش هم بخواید کمک کنند میتونید بیاید توی جمع از پسراش بخواید که کمک مادرشون کنند شاید یک تکونی نه به جسم شون بلکه به مغزشون دادی

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ییبار دوبار سه بار بخدا خودت اخر خسته میشدی

عزیزم من یه جاری بزرگتر از خودم دارم خونه ام کنار خونه مادرشوهرمه ۶ماه بعد ازدواجمون مادشوهرم فوت میکنه ۳ تا برادرشوهر مجرد دارم با پدرشوهرم از شستن لباس گرفته تا درست کردن غذا و تمیز کردن خونه دارم انجام میدم با وجود اینکه مریضم جاریم سالی یه بارم شاید بیاد مثل یه مهمون من کاری ندارم اون چیکار میکنه ولی من دلم میخواد خودم باشم کاری به اون ندارم

وای چه قدر مسخره و بی غیرت هستن

من هیچ دل خوشی از مامانم ندارم برم خونش بالای دویست تا متلک میندازه ولی کل ظرف ها رو میشورم در صورتیکه ماشین ظرفشویی داره نمیذاره روشن کنم خشک میکنم جمع میکنم گاز تمیز میکنم جارو میکنم زباله هاش میزارم کوچه  بعد میام تهشم زنگ میزنه شوهرم پشت سرم حرف میزنه😩

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏