2777
2789
عنوان

اکس پیگیر

54 بازدید | 13 پست

بچه ها من تقریبا دوساله تموم شده رابطه ام ولی این آقا عین این دوسال رو پیگیر بوده آزاری هم نمیرسونه(تهدید و اینجور چیزا منظورمه) اما چون شهر کوچیکه میدونه کجاها میرم جلوی راهم سبز میشه وقت و بی وقت و کلی کارای دیگ 

امروز تصمیم گرفتم دیگه جوابشو بدم

فهمیدم متاهله تقریبا ۶ ماهه و خانمش بارداره😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا نمیدونم به زنش خبر بدم از طریقی یا اینکه مثل همیشه بی توجه باشم نسبت بهش 😑😑

چون بارداره بنظرم نگو شاید بچه بلایی سرش بیاد. من یه بار این قضیه برام پیش اومده از سایت احکام پرسیدم بگم یا نه به زنش. بهم گفتن اصلا دخالت نکن. توهم باز میخوای بپرس

چون بارداره بنظرم نگو شاید بچه بلایی سرش بیاد. من یه بار این قضیه برام پیش اومده از سایت احکام پرسید ...

اره خودمم میترسم واقعا ولی خب تهش که چی منم وارد رابطه شدم میترسم پارتنرم متوجه این عاقا بشه،از اون طرفم زنش چی پس دلم میسوزه 

اینم بگم البته بارها بهم گفته اگه قبول کنم باهاش ازدواج کنم همسرشو طلاق میده چون با زور پدرش برای ارثیه با این خانوم ازدواج کرده و حالا که پدرش فوت کرده راهش بازه برای طلاق😑😑😑

اره خودمم میترسم واقعا ولی خب تهش که چی منم وارد رابطه شدم میترسم پارتنرم متوجه این عاقا بشه،از اون ...

بیین زنش بعیده جدا بشه چون تازه بچه اورده. فقط میسوزه و میسازه و حرص میخوره. بعیده بتونه کاری برای خودش بکنه. بنظر من نفهمه بهتره زندگیش راحت تره. اگر زنه رو میشناسی میدونی مستقله اونموقع با مشورت یه مشاور، بهش بگو. ولی درکل فکر نمیکنم تاثیری توی زندگیشون بکنه. پارتنر خودتم خب میدونه مال گذشته بوده چیزی نیست که نگران باشی بابتش

بیین زنش بعیده جدا بشه چون تازه بچه اورده. فقط میسوزه و میسازه و حرص میخوره. بعیده بتونه کاری برای خ ...

نمیدونم حق باتوعه،اما به عنوان یه زن دوست داشتم بدونه که با کی طرفه،پس چیزی بهش نمیگم حداقل بخاطر بچه اش

اما نمیدونم این وضع تا کی ادامه داره🥲🥲 

نمیدونم حق باتوعه،اما به عنوان یه زن دوست داشتم بدونه که با کی طرفه،پس چیزی بهش نمیگم حداقل بخاطر بچ ...

ببین من خودم مثل تو بودم. یکی به من گفت زنگ بزن این شماره هی شوهرم باهاش چت میکنه من سیمکارت دیگه ایی ندارم زنک بزنم.تو زنگ بزن ببین مرده یا زنه. منم زنگ زدم یه زنی بود مشخص بود از این زن های درست هم نبود. با لحن و داد گفت ها کیه بله؟ بعدم که قطع کردم هی چندبار زنگ زد. فهمیدم از این زنای خیابونیه انگار. ولی نتونستم به خانومه بگم. هرچی پرسید هی پیچوندم. گفتم اگر خودش بخواد پیگیری میکنه میفهمه. من نتونستم باعث حال بدش بشم. الانم میگم واقعا نمیدونم کار درست چیه. از سایت احکام یا یه مشاور بپرس.  ولی خالم فهمید شوهرش رابطه جنسی داره فقط دعوا و اعصاب خوردی و گریه بود. الان دخترش 23 سالشه هنوز جدا نشده چون نتونسته

ببین من خودم مثل تو بودم. یکی به من گفت زنگ بزن این شماره هی شوهرم باهاش چت میکنه من سیمکارت دیگه ای ...

درسته احتمالا به اونم زنگ بزنم میگه نگو،کار عقلانی همینه امیدوارم سر عقل بیاد و به زندگیش بچسبه

فقط ترسیدم اگر بعدها بفهمه منو مقصر بهم زدن زندگیش ندونه

مرسی از بابت راهنماییت مهربونم❤️