2777
2789
عنوان

و داستان ادامه می یابد

101 بازدید | 3 پست

🙌 .:

عالیییییییییییی👌

خانم جلو حسابدار فروشگاه  در دبی مول ایستاد و کیف خود را برای پرداخت هزینه های خریدش باز کرد.

حسابدار متوجه وجود کنترل تلویزیون در کیفش شد، از روی کنجکاوی از او پرسید:

* آیا شما همیشه کنترل تلویزیون را در کیف خود حمل می کنید؟ *

خانم جواب داد: نه، نه همیشه، اما شوهر من   به خاطر نگاه کردن مسابقه با من به بازار نیامد و برای اینکه تنبیهش کنم کنترل تلوزيون رو برداشتم.

🔸🔷 نتیجه میگیریم

((همیشه با همسر خود همراه شوید در تمام کارهایی که او نیاز داشته باشد) 👍🏻

✋🏻 داستان پایان نمی یابد !!

حسابدار خندید و همه چیزهایی را که خریده بود را برگشت داد .

خانم گیچ شده بود از چیزی که میدید ، از او پرسیدم  چه کار میکنی؟

حسابدار با خنده پاسخ داد: "شوهرت کارت خریدت را سوزانده !"

🔸🔷 نتیجه میگیریم

((شوهرتان را دست کم نگیرید و به او احترام بگذارید)) 👍🏻

خانم کارت شوهرش را از کیفش بیرون آورد و به حسابدار داد و متاسفانه شوهرش کارت رو نسوزانده بود.

🔸🔷 نتیجه میگیریم

((توانایی و دور اندیشی همسرتان را دست کم نگیرید)) 👍🏻

هنگامی که حسابدار کارت را در دستگاه کارتخوان میکشید چنین پیامی ظاهر شد (رمزی که به تلفن همراه شما فرستادیم را وارد کنید !!!!

🔸🔷 نتیجه گیری

((هنگامی که می خوای به شوهرت ضرر بزنی  با کارت بانکی انجام نده)) 👍🏻

زن لبخند زد و موبایل شوهرش را از کیفش بیرون آورد و شماره رمز روی صفحه موبایل بود .او موبایل شوهرش را همراه کنترل تلوزیون برداشته بود . وسایل رو خرید و به خانه برگشت. اما دنیا بکامش نبود

🔸🔷 نتیجه میگیرم

((زنان  ناامید را دست کم نگیرید)) 👍🏻

✋🏻 داستان ادامه دارد !!

هنگامی که زن به خانه رسید ماشین رو جلو خانه ندید روی در خانه  فقط یک یاداشت بود که روش نوشته شده بود :

📣 کنترل تلوزيون رو پیدا نکردم رفتم پیش دوستام فینال مسابقات رو نگاه کنم احتمالا دیر خواهم برگشت اگه کاری داری بهم زنگ برن.

مشکل اینجاست که او رفته بود و کلید های خانه رو هم با خودش برده

🔸🔷 نتیجه میگیریم

((هرگز سعی نکن که شوهرت را کنترل کنی چون غیر از ضرر چیز دیگری برای شما ندارد)) 👍🏻

✋🏻 داستان ادامه دارد !!

خانم متوجه خانه مادرش  شد گفت میرم اونجا بهترن غذاها رو میخورم و خودم از پخت و پز راحت میشم

و هنگامی که شوهرم به خانه برمیگردد از گرسنگی خواهد مرد و نه چیزی تو آشپز خانه میبینه و نه منو  تو خانه

و ایجا یه رازی هست

((هرچه فکر که بیشتر شما برنده هستید برای شما ضرر بیشتری هست)) 👍🏻

شوهر خانمه میگه:اگه رفتی خانه مادر زنت و خانمت رو دیدی خوابیده و مامانش براش سینی غذا میاره بدون دوستش داره و اگر مثل شیر وحشی بود زنت رو برگرون خانه

🔸🔷 نتیجه میگیریم

مادر زنت راز نجات و پیروزی تو هست مهم اینه کاری کنی که یا قلب اون رو یا قلب دخترش رو بدست بیاری .

(و داستان پایان نمی یابد

اما من از دست هر دو شون خسته شدم

خدا بیدارشون کنه ) 🤧

😂😂😂😂😂😂😂

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

حوصله نداشتم بخونم بعد برام تعریف کن

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 

من قبلا کنترل رو با خودم ب دستشویی میبردم در این حد😌😌

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم خسته شدم 😂😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋