2777
2789
عنوان

از بابام بدم میاد

280 بازدید | 16 پست

هروقت مامانم خونه نیست میشینه غیبت مامانمو میکنه ،داشت حرف می‌زد پاشدم اومدم تو اتاق اصلا گوش نکردم ،۶۰ سالشه ولی اصلا بلد نیست به بچه هاش احترام و اصول زندگی رو یاد بده اصلا بلد نیست مثل خاله زنکی غیبت مامانمو نکنه و بگه بهش احترام بذارید تا احترام خودشم بالا بره تا یه موقعیت گیر میاره فقط میشینه به غیبت کردن براش متاسفم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به عنوان مرد میگم اون هر روز داره تلاش میکنه برا موفقیتت غیبت پشت مامان هم از این زاویه بهش نگاه کن که فقط به تو اعتماد داره و میخواد با این حرفاش تو بهش نظر بدی و آخر این که دوشت داره

عین بابای منه خانواده من همه‌شون مریض روانین منم روانی کردن

دقیقا منم شدم یه مریض روحی روانی ،خانواده بد تا آخر آخرش بده

همتون برید خداتونو شکر کنید بابای منو ندیدی

از همشون بدم میاد یاد کارهایی که بابام باهمون کرده میفتم از ته دلم ازش بیزار میشم مامانمم دست کمی ازش نداره نتیجش هم شده ما بچه های روانی

من به عنوان مرد میگم اون هر روز داره تلاش میکنه برا موفقیتت غیبت پشت مامان هم از این زاویه بهش نگاه ...

بیخیال این از اون بدتره اون از این یکی هیچکدومشون به فکر بچه هاشون نیستن