2777
2789
عنوان

بالاخره منبع بدبختیامو پیدا کردم😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 62 پست
بابات قدیمی تر بوده الان دیگه عقد نمیکنن😂😂شوهر من واسه آستین کوتاه گرفته بودن دو بار اون موقع دهه ...

😂😂وایی 

بابام متولد شصته 

ی چیزاییی گفتن ک اصلا هنگم😂😂

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وایییی واییییی چقد بابات گذشته اش بامزه اسسس🤣🤣🤣🤣🤣

میگه همش14سالم بودع اولین بار ک گرفتنم😂😂😂

ولی انصافا جد پدریم یعنی پدربزرگ بابام تو روستا دختری رو شیرینی خورده کرده بودن و میره شهر با زن دیگه ایی ازدواج میکنه و میگن اون دختر خیلی نابود شده ازین کار و حسابی لطمه دیده و واقعا واقعا واقعا دارم میبینم که آه اون دختر چند نسلمونو گرفتار کرده نافرممم

حالا چی شد ازدواج کرد به همون رویه ادامه نداد؟🤣🤣 دوری و دوستی کناره نمی‌نشستن

نمیدونم حدودا دو سال پیش نزدیک بود لغزش کنه اما به طلاق رسیدن تا درست شد 

😂😂وایی بابام متولد شصته ی چیزاییی گفتن ک اصلا هنگم😂😂

همسر من ۶۹

بی خیال گذشته اکثر مردا همینه 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نمیدونم حدودا دو سال پیش نزدیک بود لغزش کنه اما به طلاق رسیدن تا درست شد

اوه اوه بعد این خاطرات و جلو شما بیان می‌کرد 

ولی مشکلاتت اصلا به گذشته پدرت مربوط نمیشه عزیز ایشالا مشکلت حل میشه 

همسر من ۶۹بی خیال گذشته اکثر مردا همینه

مشکلی ندارم باهاش گذشته برام اهمیتی نداره جالب میدونی کجاست؟؟؟ 

میگه ی دوست افغان داشتیم اون زمانا بعد 18سالگی باهاش رفتم کشورشون ی دختراییی داشتن ک انقدر خوشگل بودن😐

من اینجوری بودم🫤🫤🫤

اوه اوه بعد این خاطرات و جلو شما بیان می‌کرد ولی مشکلاتت اصلا به گذشته پدرت مربوط نمیشه عزیز ایشالا ...

خخبر نداره ک من میدونم 

ولی انصافا جد پدریم یعنی پدربزرگ بابام تو روستا دختری رو شیرینی خورده کرده بودن و میره شهر با زن دیگ ...

وای جای اون دختره اعصابم خورد شد

مخصوصا قدیما که شیرینی خورده ها رو چقدر اذیت می کردن😔💔

وای جای اون دختره اعصابم خورد شد مخصوصا قدیما که شیرینی خورده ها رو چقدر اذیت می کردن😔💔

والا الانش این بلا سر یکی بیاد هندل کردنش سخته چه برسه به اون موقع ها اونم توی روستاااا

مشکلی ندارم باهاش گذشته برام اهمیتی نداره جالب میدونی کجاست؟؟؟ میگه ی دوست افغان داشتیم اون زمانا بع ...

اره یه سری هاشون واقعا خوشگلا شبیه کره ای ها ان تو ایران از اون پولدار هاشون دیدم🥺💖خیلی مهربون بودن حیف که این چیزا پیش اومد

مشکلی ندارم باهاش گذشته برام اهمیتی نداره جالب میدونی کجاست؟؟؟ میگه ی دوست افغان داشتیم اون زمانا بع ...

نه دیگه شوهر من اینجوری نمیگه از جونش سیر نشده😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍