2777
2789

چرا بعضی ها خیال میکن نباید راحت باشن

مثلا دوست من دایم حتی پیش متم حس میکنم مثلا استرس داره رودربایسی داره میخوام بگم منکه دوست پسرت نیستم

یا مثلا وقتی خرفمون تموم میشه همش دست میزنه به چانه اش اعصابم خورد میشه ولی میگم‌ولش کن بدرک بمنچه من چرا بهش بگم این عادت خوبی نیست هی دست میزنی چانت میگم بجهنم

خیلی همش مثلا میاد میگه فلان خوایتکار رو داشتم درواقع همسونم معرفی هستن هیچ کدام خانم رو ندیدن اصلا خانم

خب چه اشکالی داره به چونش دست بزنه؟

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چه اشکالی داره به چونش دست بزنه؟

امضات رو هستم دوست من دقیقا همینجوریه فقط خودش خوشحال باشه میبینه یه ادمه که هیچ چالشی تو زندگیش نبوذه ولی جوری رفتار میکنه و پر استرس انگار زندگیش پر چالشه

مثل تیک عصبی انگار همش استرس داره من اعصابم خورد میشه

بعضیا عادت دارن با صورتشون ور میرن 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

امضات رو هستم دوست من دقیقا همینجوریه فقط خودش خوشحال باشه میبینه یه ادمه که هیچ چالشی تو زندگیش نبو ...

میخواد چشش نزنن🤣🤣