تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8123 عنوان جان من یه حس ششمی بیاد 132 بازدید | 29 پست نمیدونمچرا حس کردم جون من مهمه😂گوشیم داره خاموش میشهمیشه یه چیزی بهم بگی کف کنم 🤤🥲🥲🥲 عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/08/29 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 روش جدید حرف کشیدن از حس ششمیا 😆میشه یه چیزی بگی کف کنم 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2802 یه شکست عشقی بد خوردی ؟نمیدونم حسم خراب شده این چند وقتا بقیه ازم نپرسن من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8123 مودی زود رنجی؟ تقریبااااا میشه یه خصوصیات ظاهریمم بگی؟و اینکه من کِی از کارم بیرون میام؟چند سالگیم ازدواج میکنم؟ خوشبخت میشم؟ کلا چجور آدمیهاینارو بگو بجون خودم برات آیت الکرسی میخونممم عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8123 یه شکست عشقی بد خوردی ؟نمیدونم حسم خراب شده این چند وقتا بقیه ازم نپرسن خب اونکه از کاربریم معلومه عشقی عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8123 روش جدید حرف کشیدن از حس ششمیا 😆میشه یه چیزی بگی کف کنم 🤤😂 عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2802 خب اونکه از کاربریم معلومه عشقی عه؟ اصلا نگات نکردم🤣 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8123 عه؟ اصلا نگات نکردم🤣 خبببب پسسس😁میشه یه خصوصیات ظاهریمم بگی؟و اینکه من کِی از کارم بیرون میام؟چند سالگیم ازدواج میکنم؟ خوشبخت میشم؟ کلا چجور آدمیهاینارو بگو بجون خودم برات آیت الکرسی میخونممم عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 7583 تقریبااااا میشه یه خصوصیات ظاهریمم بگی؟و اینکه من کِی از کارم بیرون میام؟چند سالگیم ازدواج میکنم؟ خو ... یکم تپلی؟
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8123 یکم تپلی؟ نهههه🥲 عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2802 خبببب پسسس😁میشه یه خصوصیات ظاهریمم بگی؟و اینکه من کِی از کارم بیرون میام؟چند سالگیم ازدواج میکنم؟ خ ... فقط اسی خانوم جواب میدم یه خال یا نشان داری سمت راست صورتتیه عدد ۵ برای زمان مثل ۵هفته ۵ماه ووو۲۷به بالابلهپوست سفید موهاشم خرمایی تیره مهربونه خوشبذخورد با ادبمرسییی من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2802 از من چی حس میکنی شیطون یکمم هیجان طلب من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟