2777
2789

خریدم اوکی نشد، بعد فروشنده کنسل کرد. الان یک ساعته گذشته و پول به حسابم واریز نشده. برای شما هم پیش اومده؟ چقدر طول کشید براتون واریز بشه؟ از طریق درگاه امنش ریختم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی سیبیلووو. خیالم راحت شد پس. تو خود سایت نوشته سریع واریز میشه بعد تو پیامش نوشته بود تا ۳ روز. ...

همون قسمت پرداخت امن برو.برگشت حساب.برا برادرم چند روز تو صف انتظار بود.روز سوم نوشت پول برگشت خورد حسابتون و پول واریز شد

آره خرید کردم فروشنده گوه بازی درآورد کنسلش کردم بعد رفتم شماره حساب دادم پولم برگشت

مال من رو فروشنده کنسل کرد. الان من کلا تو دیوار شماره حساب ندادم که🤔 شماره حساب رو به فروشنده دادی یا تو برنامه وارد کرده بودی؟

همون قسمت پرداخت امن برو.برگشت حساب.برا برادرم چند روز تو صف انتظار بود.روز سوم نوشت پول برگشت خورد ...

مال شما هم فروشنده کنسل کرد؟ الان تو صفحه چتم با فروشنده رفتم «پرداخت امن» چیزی بنام برگشت به حساب نبود🤔 یعنی خودم پیگیری کنم بقیش رو؟؟؟ آخه تو پیام صفحه چت، از طرف دیوار نوشته بود طی سه روز به حسابم برمیگرده

مال من رو فروشنده کنسل کرد. الان من کلا تو دیوار شماره حساب ندادم که🤔 شماره حساب رو به فروشنده دادی ...

تا زمانی که شما رضایت رو نزنی پول به حساب اون نمیره، برو تو پرداخت امن الان دقیق یادم نیست یه جایی شماره کارت دادم پولم برگشت

نه😕 اصلا همچین چیزی ازم نخواسته بود دیوار. موقع پرداخت هم همینطور.

باید شماره شباتو ثبت کنی تا پولت برگرده.من دقیق یادم نیست کدوم قسمت بود.شماره شبات هم باید با همون سیم کارتی که تو دیوار بودی هر دو به نام یه نفر باشه