2777
2789
عنوان

واقعا زندگی کردن مزخرفه

125 بازدید | 14 پست

به عنوان یه آدم ۱۷ ساله تو این سال چیزی جز رنج و سختی و افسردگی چیزی ندیدم .

هرسال که میگذره یه چیزی از زندگیمون کم میشه همین بارون تا پارسال هوا سرد تر و بارونی تر بود اما امسال چی.

اگه به من بگن زندگی کردن تو ایران چه رنگیه میگم خاکستری با یه عالمه دود و غبار.

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا توی سن شما چالش های خودشو داره ولی فرصت خوبی برا تصمیمات آینده هست درس بخونید (البته درحدی ک نتی ...

همون درسی که راحت میگین بخونین خیلی من و خورد کرده کار کردن خیلی راحت تر از درس خوندنه.

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

اینکه هی ناله کنیم و هی بگیم چقد سخت داره میگذره از رنج و دردامون کم نمیشه آسمون همه جای دنیا یه رنگه

کاش جای حرفای تلخ دلگرمی بدیم بهم باور کنید همه میدونیم چقد اوضاع داغون و بد هست باید برخلاف اتفاقات هر روز رفتار کنیم و دلگرمی بدیم بهم....سخت میگذره ولی باور کنید میگذره و به قول یه آقای مهربون آینده خیلی روشن هست انشالله درست میشه بهتر میشه....

اینکه هی ناله کنیم و هی بگیم چقد سخت داره میگذره از رنج و دردامون کم نمیشه آسمون همه جای دنیا یه رنگ ...

میدونی این حرفا واقعا قشنگه ولی عین این میمونه که یه پرنده رو بگیری بالشو بچینی بعد بهش بگو پرواز کن تو میتونی 

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

همون درسی که راحت میگین بخونین خیلی من و خورد کرده کار کردن خیلی راحت تر از درس خوندنه.

اشتباه میکنی 

کارکردن اگه سرمایه مناسبی نداشته باشی خیلی سخته ،

تا اخر عمر باید کارگری کنی 

من خودم دو سال کنکور دادم ،میدونم سخته ،اما واقعا ارزشش خیلی بیشتر از اون چیزیه ک تصور میکردم

اشتباه میکنی کارکردن اگه سرمایه مناسبی نداشته باشی خیلی سخته ،تا اخر عمر باید کارگری کنی من خودم دو ...

دقیقا چه ارزشی داره؟ 

درس مثلا ۱۰ سال میخونی آخرش میری سرکار ، اونی ام که کار میکنه همون تو جوانی اش میره سرکار .

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

میدونی این حرفا واقعا قشنگه ولی عین این میمونه که یه پرنده رو بگیری بالشو بچینی بعد بهش بگو پرواز کن ...

بله این تصوراتی ک داری هم درسته خیلی فلسفی و جدیه ولی واقعا اونقدرام زندگی جدی نیس بی خیال باش بابا ...توی درس موفق نشدی برو دنبال علایقت دنبال چیزایی ک دوس داری ...خودت گلیمتو از آب بکش بیرون کی گفته همه چی درسه ....بخدا من خودمو خفه کردم با درس خوندن از درس اومدم بیرون دیدم عهههه دنیا پر از آدمای تنبل خلاقه پر از آدمای بی سوادی ک هنرمندن پر از رفوزه های کلاسه ک زبل و زرنگ زندگین چرا انقد سفت گرفتی زندگی رو...

بخدا ی دوس داشتم انقد خفن بود توی همه آزمون و امتحانا نفر اول بود کنکور رتبه خوب دانشگاه خوب و عالی در نهایت توی ی نقطه بهم رسیدیم من اول نبودم ولی متوسط بودم اومدیم توی جامعه دیدیم چقد عقبیم ...توی همه زمینه ها اون بچه تنبلی کلاس از ما جلوتر بودن ....هنوزم میبینم چقددعقبم ....من ۱۷سال از تو بزرگترم بدون زندگی رو زیاد جدی بگیری باختی

دقیقا چه ارزشی داره؟ درس مثلا ۱۰ سال میخونی آخرش میری سرکار ، اونی ام که کار میکنه همون تو جوانی اش ...

خب من تازه اول راه هستم و شاید نمیتونم شما رو قانع کنم

اما ی چیزی رو خوب دیدم ک نزدیکانم با اینکه وضع مالی خوبی نداشتن و حتی خانواده سطح بالایی نداشتن، با تلاش توی این مسیر ،الان زندگی خوبی رو ایجاد کردن

و خداروشکر راضی هستن 

اما این ی فرایند بلند مدت محصوب میشه و سختی های خودشو داره

شما اگه آشنا یا قدرت کافی دارید میتونید اولیت رو کارکردن بزارید 

در غیر این صورت اگه بخوایین بدون هیچ پشت وانه ای کارگری رو ب درس ترجیح بدین بنظرم اشتباهه

کارگری بدون تحصیل گزینه آخر هستش شاید.

موفق باشید