2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باوان یعنی خانه پدری به کسی که خیلی عاشقشیم میگیم من فقط به دخترم میگم 

نازار یعنی نازنینی عزیزی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دادا 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اسی با اجازه‌ت منم یه سوال ازشون بپرسمباوان و نازار چه فرقی با هم دارن؟ معنی هرکدوم چیه؟

نازار نازنین

باوانو‌ نمیدونم چطوری وصف کنم یعنی کسی رو با بند بند وجود خواستن جوری که خون روش جوش بخوره 

ما به مامان میگیم همون مامانمامان بزرگ چون قدیمی تره میگیم دایه

❤️حالا ما میگیم باوک گوئرا  به پدر بزرگ 

دالک گوئرا به مادر بزرگ

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

❤️حالا ما میگیم باوک گوئرا به پدر بزرگ دالک گوئرا به مادر بزرگ

ما به پدرربزرگ میگیم کاگه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

پدربزرگ:

باوه‌؛ باوه‌گه‌وره‌؛ بابه‌گه‌وره‌؛ *بابه‌گه‌ورا؛ *باوگه‌گه‌ورا؛ *باواگه‌ورا؛ باپیر؛ باپیره‌؛ باوا؛ باوکی باوک

مادربزگ:

دایە‌گە‌ورە‌؛ نە‌ن؛ نە‌نە‌؛ نەنێ؛ نە‌نک؛ نینی؛ نێکێ؛ ماما؛ داپیر؛ داپیرک؛ داپیرە‌؛ دایە‌پیرە؛ *داکە‌ڵێن؛ پیرک؛ داگا؛ 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ما به پدرربزرگ میگیم کاگه

اره اتفاقا به پدر پدرم کاگه گیان میگفتیم🌹

به مادر مادرم داده گیان

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اره اتفاقا به پدر پدرم کاگه گیان میگفتیم🌹به مادر مادرم داده گیان

اگه زنده ان خدا حفظشون کنه اگه آسمانی شدن خدا بیامرزتشون❤💖

اگه زنده ان خدا حفظشون کنه اگه آسمانی شدن خدا بیامرزتشون❤💖

نیستن حیف نداریمشون 

ممنونم عزیزم. خدا همه‌ی رفتگان شمارم بیامرزه 

اسی با اجازه‌ت منم یه سوال ازشون بپرسمباوان و نازار چه فرقی با هم دارن؟ معنی هرکدوم چیه؟

باوان یعنی خانه پدری 

نازار یعنی عزیز قشنگ و...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌