2777
2789
عنوان

دلم واسه تموم اکسام تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
حس میکنم الان که همه اون کارها و برنامه سمی رو کنار گذاشتی یه کار مفید داری تو زندگیت پیش میبری پس ل ...

اره درسته نمازامو اول وقت میخونم کتاب میخونم و مجازی و همه کارای حرام رو گذاشتم کنار 

ولی وسوسه میشم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو همون شیش ساعت گریتو بکن بقیرو بریز دور این چه فکرای مزخرفیه امده سراغت

اره دقیقا راس میگی

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

به بیانی دیگر نیمه ی گمشده تو رنده کرده ن پاشیده ن همه جا 🤣🤣🤣

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

وای دقیقا😂منم دیروز تلگرامو نصب کردم ک بهش پیام بدم. خوب شد ندادم

پس تنها نیستم..

اره درسته نمازامو اول وقت میخونم کتاب میخونم و مجازی و همه کارای حرام رو گذاشتم کنار ولی وسوسه میشم

خوبه عزیزم اگه شغل نداری یه کاری هرچند کوچیک حتی تو خونه برا خودت دست و پا کن و خودت مشغول کن و سطح تو ارتقا بده تا فکرت سمت این کارهای بی مصرف و پوچ نره ، به نظرم برا کسی که قبلا آزاد تر بوده و هرکاری میخواسته میکرده سخت تره که راه درست تر رو بره ولی تداوم این راه در آخر برات خوب میشه ، عادات خوبی که برا خودت درست کردی رو خراب نکن الان هم با یه چیز خوب خودت رو سرگرم کن تا یادت بره 

خوبه عزیزم اگه شغل نداری یه کاری هرچند کوچیک حتی تو خونه برا خودت دست و پا کن و خودت مشغول کن و سطح ...

ممنون

افرین قشنگم تصمیمات لحظه ای همیشه ادمو به چوخ میده

دقیقا باهاتون همنظرم