2777
2789

ما ازهم خوشمون میومد اومد دایرکتم صمیمی شد منم جبهه گزفتم بهش گفتم اگه غ یبه بودی بلاکت میکردم و.. خودش بلاک کرد 

منم هر وقت می فتم بیرون خدا خدا که نبینمش داشتم رد میشد سنگینی نگاه حس کردم برگشتم اونم خودش زد اون راه و روشو برگردوند منم نگاهم برداشتم دید روم انور باز نگاهم کرد ولی من دیگه رفتم که رفتم محلش ندادم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

دختر همسایه شبای تابستون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😂 چقد گارد نشون دادی از خودت

دیگه به پسر جماعت نباید رو بدی

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

خیلی خوشحالی خدا کجا رفت دقیقا مهربونه بخشندست ولی هیچی که هیچی چرا همه ازش دور شدن به خاطر به پسر و ...

معلوم نیست عاشقش که نیستم همین جوری خوشم میومد ازش از وقتی معلم شدم خیلی خودم براش میگیرم البته حق دارم 🤣🤣🤣

معلوم نیست عاشقش که نیستم همین جوری خوشم میومد ازش از وقتی معلم شدم خیلی خودم براش میگیرم البته حق د ...

چه خوب عزیزم موفق شدی ولی من که حس میکنم بهم میرسید نمیدونم حسمه 😉