از همان کودکی خیلی علاقه به روسری داشتم و از همان کودکی مبپوشیدم با اشتیاق لذیت ولی نماز نمیخوندم برایم سخت بود بزرگتر که شدم کلاس هفتم رفتم مدرسه دیگرر با دوستانی اشنا شدم که حجابشون مشکل داشت باشوم دوست شدم وخیلی فش نبدن منم ازشون فش یاد گرفتم و ذهنم منحرف شدا و همیشه سمت فکر های بد میرم و اصلا
از درون کاملا تغییر کردم ولی حجابم نه البته در کلاس ریاضی بودم موهام از عبا بیرون امده یکی از دوستام گفت موهات موهات گفتم بهش ولش کم کن خلاثه روحیم عوض شد دوست داشتم اتفاقی رخ بد که بیشتر با جنس مخالم حرف بزنم. تعطیلات کلاس هشتم شد نمیدونم چی شد که یه رمان مذهبی شهدایی خوندم نمیدونم همینجوری گفتم خدایا منو به سمت نماز بیار باور نمیکنی همون روزش بی اختیار نماز خوندم بعد ها دیدم نماز شب خیلی فواید داره از خدا خواستم چون ادم ترسویی بودم از خدا خواستم ترسو برداره ازم و منو بکشونه سمت نماز شب اصلا وقتی یه روز اونو
نمیخوندم گریم میگیره نمازمو با اشتیاق میخونم اصلا وقتی اسم خدارو میشنوم گریم میگیره تو نماز انقدر گریه میکردم بازم نمیدونم چطودی از شهدی خواستم برام دعا کنه و از خدا بخواهد من فکر بداز سرم بره همون روزش دیکه فکر نمیکردم انقدر خوشحال شدم انقدر گریستم سوره یاسین خیلی خوشم امد هروز در نماز مبخوننم تا حدی که حفظش کردم وهرجا میرم تو ذهنم میخونمش خلاصه وقتی نماز میخونم نمیدونم احساس امید ارامش گرما از درون قلبم انگار میاد حس میکردم خدا خییلی نزدیکم بهش انگار پیششم نمیدونم چطووری توصیف کنم اما رفتیم مدرسه کلاس نهم نمیدونم تاثیرش چی بود ولی کم کم نمازم بی احساس شده انگار بزور وقتی نماز شب میخونم دق میکنم حوصلخ ندارم اصلا گریم نمیگیره و خیلی وقتا به فکر اینم که چوندرس دارم ولش کنم ولی بزور ادامه میدم نمازم با بیحوصلگی بزور شده دیگه هبچ احساس نیس البته اینم بگم که قبلا اهنگ میخونم خیلی از خدا خواستم اهنگ از سرم برداره واقعا برداشت و ادامش دیگه حوصله خوندن سوره یاسین بزور البته همچی انجام میدم ولی بزور نمیدونم خیلی از خدا درخواست کردم مثل قبل بمونم ای کاش وقتیادم پاکی بودم جونم می گرفت من اون دنیا چه جوابی به خدا بدم من دوست دارم برم بهشت جاودان همیشه پیش خدا باشم حالا ول کن بهشتو من خدارو میخوام من همون احساس میخووام بخدا قلبم داره مچاله میشم نمیدونم چکار کردم نمیدونم تاثییر دوستامه که دوباره بزگشتم مدرسه اههههه قلبم درد میکنه نمیدونم خدارو میخوام 😪 کمکم کنید لطفا چکار کنم