2777
2789
عنوان

جدی جدی حالم از تهران بهم میخوره🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 45 پست

من با تهران سازگار نیستم ولی دوسش دارم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

من شهرستانم... ولی میام تهران از هوای آلوده واین همه استرس وشلوغی خوشم نمیاد... وقتی وارد تهران میشم... فکر میکنم نمیتونم نفس بکشم 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برو افغانستان جونت کسی جلوتو نگرفته

من نمیفهمم شما چرا بهتون بر خورده ؟

چرا تعصب میکشین اخه؟

مگه چیز بدی گفته؟

فقط گفته تهران رو دوست نداره همین

خیلی عجیبین شما و امثال شما

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من نمیفهمم شما چرا بهتون بر خورده ؟چرا تعصب میکشین اخه؟مگه چیز بدی گفته؟فقط گفته تهران رو دوست نداره ...

افغانی بهت برخورد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤