2777
2789
عنوان

جدی جدی حالم از تهران بهم میخوره🤮

1053 بازدید | 45 پست

تهران زندگی میکنم و تهران به دنیا اومدم انقد بدم میاد ازش 

اصن میرم مسافرت دیگه نمیخوام برگردم 

چون مسافرت هیچ مشکلی ندارم

میام تهران مشکلاتم دوباره میاد

اونوقت خیلیا میخوان بیان تهران

آخه واقعا بدرد نمیخوره دلم میخواد از تهران برم ، برم دیگم برنگردم خسته شدم واقعا از مشکلات همشم بخاطر تهران بودنمه دلم میخواد تو هر شهر یا کشوری یا ناکجا آبادی از دنیا باشم ولی تهران نباشم حاضرم برم افغانستان باشم ولی دیگه تهران نباشم یکی منو از تهران تبعید کنه دیگه خسته شدم

عاشق تهران هستم ولی مسافرتم خیلی خیلی دوست دارم 

مشکلم با تهران الودگیه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب نقل مکان کن جای کم جمیعت تر

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من عاشق تهرانم فقط آلودگیش بده

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

ولی من عاشق زندگی کردن تو شهرای شلوغم

انگا زندگی اونجا جریان داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○