2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید😭

466 بازدید | 60 پست

من دو شب پیش با شوهرم ک تو عقدیم دعوا کردیم سر یه چیز الکی که اون شروع کرد . بعد از کلی حرف و بحث هرچی دلش خواست گفت .  اومد گفت بهم داری خیانت میکینی از بس تو تل میگردی تهمت زدو گفت خیلی برام بی ارزشی و بهشتمو باتو نمیبینم .منم خیلی دلم شکست 

ای با با شما که زندگیتون هنوز،شروع نشده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح دیروز یه صبح بخیر گفت منم جوابشو داد بعدشم دلییت اکانت کرد و دیگه خبرش ندارم ‌. به نظرتون پیامش بدم .  اینم بگم ک منو شوهرم خیلی عاشق همیم بعید بود این حرفا ازش

صبح دیروز یه صبح بخیر گفت منم جوابشو داد بعدشم دلییت اکانت کرد و دیگه خبرش ندارم ‌. به ن ...

کم محلش کن اصلاسمتش نروتاخودش برگرده وقتیم برگشت بهش بگوک خیلی ازحرفاش ناراحت شدی

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

عزیزم زیاد سخت نگیر حتما بهش پیام بده حالشو بپرس دلت اکانت کرده که حتما تو هم تلگرامتو پاک کنی 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

درسته زیاد آنلاین بودن خوب نیست اما این دلیل نمیشه که بیاد بگه داری بهم خیانت میکنی

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم