2777
2789
عنوان

میشه در مورد غذای دخترم کمک کنید بهم؟؟؟؟؟❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ ریش و چجوری بهش بدم وقتی هیچی درشت نمیخوره عق میزنه

با نصف استکان آبی که مرغ توش پخته یا هرقدر که لازمه ،همون مرغو میکس کن بهش بده ،یعنی یکم آبکی بشه

God I believe you
با نصف استکان آبی که مرغ توش پخته یا هرقدر که لازمه ،همون مرغو میکس کن بهش بده ،یعنی یکم آبکی بشه

یه مشکل دیگه هم دارم 

نشسته غذا نمیخوره یعنی وقتی میشونمش سرش کامل میگیره پایین که من نتونم چیزی بهش بدم؟ 

چکار کنم بنظرتون؟ 

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.
نمیخوره میاره بالا  چکار کنم ؟؟؟ خداااا

پس ازون بد غذاهاس,دختر منم از شش ماهگی که شرو کردم خیلی بد غذا بود کلا همش اوق میزد تا چند ماه کم کم خوب میشه نگران نباش,هرچقدر میخوره بهش بده,زورشم نکن,من مثلا الان موقع غذا خوردن با چیزی که دوس داره سرگرمش میکنم مثلا آهنگ یا کارتون یا وسیله مورد علاقش,هروقتم اوق میزنه سریع براش دست میزنم درش نمیاره و میخورش,کلا اینجوری بهش بده,بچه ها زیاد از غذا خوردن خوششون نمیاد باید حواسشونو پرت کنی

بعد یه چیزی دیگه بگم شاید بدردت بخوره دختر من با اینکه غذا دوس نداشت اما عاشق عصاره گوشت بود منم برا قوتش اولا هر روز سوپو که براش درست میکردم با عصاره گوشت قاطیش میکردم که مزه عصارش غالب بشه و گول میخورد و غذاشو میخورد,قوتش زیاده حتی اگه هیچی نخوره اینو بهش بده,به مرور خوب میشه نگران نباش

گوشت قلقلی رو چطور بدم له کنم؟ 

اول ی کم پیاز تفت بده بعد سیب زمینی

بعد تفت ی کم رب گوجه بزن بعد خیلی کم اب

بعدم

از قبل گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده قاطی کن قلقلی کن بریز تو‌اون ابه بزار بپزه

هم راحته هم‌خوش طعمه