2777
2789

چه دعایی بخونم خدا آبروم رو حفظ کنه ؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

از ته دلت از خدا بخواه فقط .

بگو ابروی بندتو نبر خودت مراقبم باش 

منم برات دعا میکنم عزیزم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا(توبه۱۱۸)

پس خُدا به آنان توفيقِ توبه داد تا توبه كنند.

«روایتی هست از امام صادق(ع)با این مضمون:

گناهانی که توبه کردی و وقتی یادت میاد،

بخاطرش از خدا شرم میکنی

خدا اون گناه رو حتی از یاد و ذهن فرشته‌ی

اعمال هم پاک میکنه و به نیکی تبدیلش میکنه.» 

خدا بهت رو کرده رفیق . .❤️‍🩹

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
‌ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا(توبه۱۱۸)پس خُدا به آنان توفيقِ توبه داد تا توبه كنند.«روایتی هست ...

مرسی عزیزم ♥️ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یکی از اسامی خدا سَتار هست ، ستارالعیوب یعنی وقتی ببینه بنده اش توبه کرده و پشیمونه نمیذاره عیب هاش ...

مرسی عزیزم ♥️ 

از ته دلت از خدا بخواه فقط .بگو ابروی بندتو نبر خودت مراقبم باش منم برات دعا میکنم عزیزم

مرسی عزیزم ♥️